Un sorteig servirà aquest any per escollir els nens que protagonitzaran la rebuda als Reis a Sabadell

Rebuda als Reis a Sabadell

L’acte de rebuda als Reis a Sabadell, l’any passat | (c) Juanma Peláez

Un sorteig servirà, aquest any, per triar els representants dels nens i les nenes de Sabadell que rebran Ses Majestats els Reis d’Orient a la seva arribada a la ciutat. Es tracta d’una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament de Sabadell i el Petit Sabadell en la qual s’escolliran els quatre infants que prendran part en la tradicional rebuda a Melcior, Gaspar i Baltasar, un acte que es desenvoluparà el 5 de gener (17:30h) a la plaça de la Nova Creu i que, com és habitual, precedirà la Cavalcada. Els guanyadors del sorteig llegiran la carta de la ciutat als Reis i els lliuraran la clau màgica que obre totes les portes per tal que, durant la nit, puguin deixar els regals.

El sorteig està obert a tots els nens i nenes de Sabadell que tinguin entre 6 i 10 anys, repartits en dues categories segons l’edat. Tots aquells que vulguin participar-hi han d’enviar un correu electrònic a l’adreça reis@petitsabadell.cat indicant el seu nom, la seva edat, el nom dels seus pares i un telèfon de contacte. Entre tots els participants s’escolliran dos guanyadors (un nen i una nena) en la categoria de 6 a 8 anys i dos més (un nen i una nena, igualment) en la categoria de 9 i 10 anys.

Els correus es poden enviar fins les dotze de la nit del dia 2 de gener i el sorteig es realitzarà l’endemà al Campament Reial que Sabadell Comerç Centre i el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa organitzen al pati de la Casa Grau, a la plaça del Gas. En aquest sentit, serà el propi Ambaixador de Ses Majestats l’encarregat d’extreure el nom dels guanyadors i guanyadores.

Aquests representaran tots els petits i petites de la ciutat davant de Ses Majestats i els llegiran un text confeccionat amb les cartes escrites pels participants a la gimcana familiar A la cerca del patge perdut, que el departament d’Educació de l’Ajuntament va desenvolupar el 13 de desembre i que es basava, precisament, en els desitjos dels escolars sabadellencs per al proper any.

Posteriorment a aquest acte començarà la Cavalcada de Reis, que aquest any recorrerà la ciutat de sud a nord. La comitiva sortirà (18:00h) de la plaça de la Nova Creu i passarà per la carretera de Barcelona, l’avinguda de Barberà, la Rambla, la plaça del Doctor Robert, el passeig de la Plaça Major, el passeig de Manresa, la Via de Massagué, l’avinguda Onze de Setembre, la plaça de la Creu Alta, la carretera de Prats, el carrer Francesc Layret, i l’avinguda de la Concòrdia per finalitzar al capdamunt de l’avinguda de Matadepera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.