Publicitat
Publicitat

Sortegem dos exemplars del joc ‘Foodnelis’ entre els membres del Club Petit Sabadell!

sorteig-foodnelisSi sou dels Club Petit Sabadell o del Club Petit Terrassa esteu de sort! Podeu ser dels primers en jugar a Foodnelis, el nou joc de Kidnelis, l’empresa sabadellenca que s’ha consolidat com un autèntic referent en el segment de les joguines didàctiques i plenes de valors per dins i per fora. Sortegem quatre exemplars d’aquest joc, un parell per a cadascun dels clubs! El joc es presenta oficialment el proper 21 d’octubre a la Llar del Llibre de Sabadell i gràcies a aquest sorteig podeu ser dels primers a jugar-hi!

Foodnelis és un joc educatiu que fomenta el càlcul matemàtic i la bona alimentació, tot calculant el cost dels aliments i elaborant diferents receptes de cuina que contenen els ingredients i la informació necessària per crear plats ben saludables. Permet compartir moments molt enriquidors amb tota la família tot aprenent que cuinar i menjar és un plaer. El joc està dirigit a nens a partir de 7 anys i està ideat per ajudar en un ampli ventall d’aspectes de l’aprenentatge. És un joc completíssim a tots nivells, a més d’aportar moments de diversió, companyonia i obtenir un resultat molt suculent!

Cuinar és un acte de bondat i d’estima cap als altres. Potser no hi parem compte, però el fet de cuinar per alimentar és implícitament un acte de compartir, d’oferir benefici i benestar a tots aquells que tastaran els nostres plats. De la mateixa manera, si cuinem conjuntament, aprenem a repartir tasques, a treballar en equip i a treballar per assolir un objectiu comú. A la cuina també aprenem a esperar, a què les coses demanen el seu temps. També es potencia la lectura i escriptura i la comprensió lectora, a més de les matemàtiques, l’expressió oral i escrita i molts d’altres aspectes com la higiene i l’ordre, el reciclatge o, fins i tot, la piràmide alimentària.

Al sorteig hi entraran totes les persones registrades al Club Petit Sabadell i al Club Petit Terrassa. Per això, si ja en sou membres (encara que faci molt temps) no cal que feu res: la vostra participació és automàtica. Si encara no esteu registrats, ara és el moment. Si sou de Sabadell, només cal que cliqueu en aquest enllaç i ompliu el formulari que trobareu.  Si sou de Terrassa, us podeu registrar des d’aquí. D’aquesta forma no només participareu en aquest i en multitud de sortejos. També sereu els primers en saber tot el que podeu fer en família a Sabadell i Terrassa i rebreu ofertes i promocions per gaudir d’aquestes ciutats amb els més petits. Ull! Per participar en el sorteig no cal estar registrat als dos Clubs a la vegada. Amb un n’hi ha prou ;-)!

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Sabadell i el Club Petit Terrassa fins el dimecres 19 d’octubre 2016 a les 12 de la nit. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa i el Petit Sabadell a les xarxes socials el dia 20 d’octubre. Haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà al membre dels Clubs que resultin escollits com a guanyadors-reserva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.