Sortegem cinc entrades familiars per a la projecció d”Hotel Transilvania’ del 21/02

Sortegem cinc entrades familiars per a la projecció d”Hotel Transilvania’ del 21/02

El Festival de Cinema de Terror de Sabadell i el Petit Sabadell sortegem cinc entrades familiars per a la projecció de la pel·lícula Hotel Transilvania a la sessió infantil i matinal dels Cinemes Imperial del proper dissabte 21 de febrer al matí! El sorteig el farem entre tots els membres registrats del Club Petit Sabadell!

Si encara no estàs registrat al Club Petit Sabadell, a què esperes? Fes-ho ara i entra en el sorteig d’aquestes entrades familiars! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Sabadell per tal que no te’n perdis ni una.

Sorteig entre tots els usuaris regsitrats al Club Petit Sabadell fins dijous 19/02/2015 a les 23:59h. 5 entrades familiars (2 adults + 2 nens cadascuna). Els guanyadors es notificaran via mail i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. 

 1. Soy discapacitado y hace un mes que comecé a trabajar en la ONCE. Tengo una difícil situción económica. A mis hijos, Pol (5 años) y a Priscil.la (11 años) les gusta el terror y no puedo llevarlos a ver ninguna obra de teatro. Gracias por dejarme participar de este sorteo. Somos 5 en la familia.

  Reply
  • Soy discapacitado y hace un mes que comecé a trabajar en la ONCE. Tengo una difícil situción económica. A mis hijos, Pol (5 años) y a Priscil.la (11 años) les gusta el terror. Somos 5 en la familia. Gracias!!

   Reply
 2. Soy discapacitado y hace un mes que comecé a trabajar en la ONCE. Tengo una difícil situción económica. A mis hijos, Pol (5 años) y a Priscil.la (11 años) les gustaria ir.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.