Publicitat
Publicitat

El Museu del Gas i el Petit Sabadell et conviden al Casal d’Estiu ‘Un viatge a través de la ciència’! Sortegem tres inscripcions d'una setmana a aquest casal científic entre els membres del Club Petit Sabadell

El Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa i el Petit Sabadell et convidem a participar al Casal d’Estiu Un viatge a través de la ciència que es portarà a terme a l’equipament de la plaça del Gas de Sabadell a partir del 25 de juny. Sortegem tres estades d’una setmana en aquest Casal entre tots els membres del Club Petit Sabadell! Si guanyeu podreu participar una setmana en aquesta activitat estiuenca totalment de franc. Podreu escollir la setmana que us agradi més en funció del programa que trobareu en aquest enllaç.

Teniu una ment curiosa? Us agrada experimentar? Voleu entendre com funciona el planeta Terra? Aquest estiu, el Museu del Gas us ofereix un viatge que us farà descobrir com la ciència pot explicar-nos bona part de la realitat, del món que ens envolta i de la vida. Feu la maleta per emprendre aquesta aventura i atreviu-vos a viure una veritable experiència científica!

Per participar cal que us inscriviu emplenant el formulari que trobareu aquí i incloent-hi el mail amb el qual esteu registrats/des al Club Petit Sabadell. Els participants que no siguin membres del Club quedaran descartats. Si encara no estàs registrat/da, aquest és el moment! Fes-ho ja i entra en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Sabadell per tal que no te’n perdis ni una!  

El premi inclou la inscripció per una setmana de Casal en l’horari de 9.00 a 13.00. Qualsevol ampliació d’horari, inscripció en el servei d’acollida o d’altres serveis no estan incloses.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Sabadell fins el diumenge 27 de maig de 2018 a les 23:59h. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.