Sortegem entrades per a la Fira de Playmobil ‘Esplay’ de Terrassa

esplay-terrassaEl cap de setmana del 28 i 29 de maig arriba al Recinte Firal de Terrassa la proposta ‘Esplay’, un centre itinerant de lleure en família que té com a protagonistes les figures, escenaris i productes de la marca Playmobil. Es tracta d’una activitat que va més enllà de les tradicionals fires dedicades aquesta popular joguina amb diorames i parades de venda i intercanvi, ja que incorpora elements com jocs gegants i tallers amb els que pares i fills podran jugar i gaudir plegats.

Si ets del Club Petit Sabadell tens l’oportunitat de gaudir la Fira ‘Esplay’ gratuïtament perquè sortegem una invitació familiar (per a 4 persones)  entre els membres del Club de forma que pugueu passar un dia jugant plegats envoltats de personatges i jocs de Playmobil!

Si ja estàs registrat al Club no cal que facis res més, participes automàticament al sorteig. I si encara no ho estàs, a què esperes? Fes-ho ara clicant aquí i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament els nostres butlletins amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars de Sabadell per tal que no te’n perdis ni una.

A la Fira ‘Esplay’ trobareu jocs educatius i de taula de mida humana, diorames espectaculars de temàtiques tradicionals, tallers creatius, fira de col·leccionisme i intercanvi, un photocall amb figures gegants i un espai gastronòmic amb food-trucks. Totes les propostes tenen les joguines i la iconografia de Playmobil com a eix conductor. Teniu més informació de la Fira ‘Esplay’ a l’agenda del Petit Terrassa.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Sabadell fins el dijous 26/05/2016 a les 12 de la nit. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà al membre del Club que resulti escollit com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a l’accés a la Fira.

Leave a Reply

Your email address will not be published.