Sortegem dos exemplars del joc ‘L’inventor d’objectes’ pels membres del Club Petit Sabadell!

Inventor-objectes

Afortunadament, tots som cada cop més conscients de la importància de preservar el Medi Ambient mitjançant el reciclatge, la reutilització i la reducció dels residus. És un tema cabdal que cal que ensenyem als més petits des de ben aviat. Ara això és més fàcil amb L’inventor d’objectes, el nou joc dels sabadellencs Kidnelis. L’inventor d’objectes és una proposta educativa que fomenta el reciclatge i ajuda a reutilitzar els envasos que tenim a casa. Jugant-hi aconseguireu els tres objectius –reduir, reutilitzar i reciclar– seguit diferents camins. I no només això: també estimulareu la imaginació dels més petits i passareu tots plegats una molt bona estona. El joc conté el material i les instruccions per fer quatre objectes molt útils. I tot plegat, en català! Si sou del Club Petit Sabadell, a més, us ho posem molt fàcil perquè sortegem dos exemplars de L’inventor d’objectes entre tots els membres!

Com ja és habitual, al sorteig hi entren totes les persones registrades al Club Petit Sabadell. Per això, si ja en sou membres (encara que faci molt temps) no cal que feu res: la vostra participació és automàtica. Si encara no esteu registrats, ara és el moment. Només cal que cliqueu en aquest enllaç i ompliu el formulari que trobareu. D’aquesta forma no només participareu en aquest i en multitud de sortejos. També sereu els primers en saber tot el que podeu fer en família a Sabadell i rebreu ofertes i promocions per gaudir de la ciutat amb els més petits.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Sabadell fins el diumenge 26/06/2016 a les 12 de la nit. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà al membre del Club que resulti escollit com a guanyadors-reserva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.