SMATSA obre a tots els nens i nenes de Sabadell el concurs per dibuixar la seva postal de Nadal

Un dels vehicles d'SMATSA

Un dels vehicles que recull els residus de Sabadell | (c) SMATSA

L’empresa Serveis de Medi Ambient S.A. (SMATSA), que s’encarrega de la recollida de residus i la neteja viària de Sabadell, ha decidir obrir a tots els nois i noies de la ciutat el concurs de dibuix de postals de Nadal que desenvolupava només amb els fills dels seus treballadors. “Fins ara es tractava d’una iniciativa interna i hem decidir obrir-la perquè creiem que és una bona manera de conscienciar els més petits sobre la importància de continuar reciclant durant les Festes, ja que és l’època de l’any que més residus es generen, tant pels àpats familiars com pels embalatges dels regals”, explica Marina Taltavull, portaveu de la companyia, per qui es tracta d’una nova demostració de “la implicació local d’SMATSA”. A més, aquesta nova dimensió del certament permetrà que, a més dels fills dels treballadors, hi puguin participar també els cosins, néts i altres familiars que, fins ara, no podien prendre-hi part. Els dibuixos guanyadors serviran per il·lustrar la felicitació nadalenca de l’empresa, que es repartirà tant a Sabadell com a Polinyà i Manresa, on el Grup Àgora, al que pertany SMATSA, també gestiona serveis municipals. Se n’editaran uns 700 exemplars que contindran, a la portada, el dibuix guanyador i, a la contraportada, més petits, els que hagin quedat en segon i tercer llocs.

Al concurs hi poden participar tots els nens i nenes de Sabadell que tinguin entre 6 i 11 anys. Es tracta que facin un dibuix de mida DIN A5 (una quartilla, per adaptar-se perfectament a les dimensions de la postal final) sobre el tema La recollida de residus per Nadal. Entre tots els participants, un jurat escollirà les tres millors creacions. El primer premi consisteix en una tarja regal de 300 euros per comprar joguines, mentre que el segon i el tercer rebran targes de 200 i 100 euros, respectivament. A més, es donaran dos accèssits de 50 euros cadascun. Tots els premis es lliuraran en una festa que tindrà lloc l’11 de desembre a la tarda, en un espai encara per determinar, i en la qual hi haurà animació infantil. La celebració estarà oberta a tots els participants i inclourà el sorteig de diferents regals.

Els responsables de la iniciativa no han fet cap previsió de participació, un aspecte difícil perquè és la primera ocasió en què el concurs amplia el seu abast a tota la ciutat. En edicions anteriors, rondava la vintena de participants, però aquest paràmetre no es pot extrapolar. Per tal que facilitar el lliurament dels dibuixos s’han habilitat cinc punts: la Minideixalleria del Nord (c. Montblanc 36); la Minideixalleria del Sud (c. Lope de Vega 41), el Punt Blau 2 (c. Moragas i Barret, s/n), el Punt Blau 3 (ronda Europa 310) i les oficines centrals d’SMATSA, a l’avinguda Francesc Macià 76C. El termini per lliurar les creacions acaba el 4 de desembre. A més, s’ha habilitat un correu electrònic en el qual poder formular qualsevol pregunta i resoldre dubtes. En aquest cas, es pot escriure a nadal2015@agoragrup.cat.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.