Publicitat
Publicitat

Nous contes sobre famílies enllaçades, en paper!

Santi, Jordi, la Princesa i el Drac

Avui, ja m’ho permetreu, aquesta és una entrada #autobombo, com diria l’escriptor sabadellenc Roc Casagran (de qui us recomano, encara que no vingui a cuentu, la seva darrera novel·la L’amor fora de mapa).

Un cop avisats, seguim. Com més o menys deveu saber els que seguiu aquesta secció (per cert, moltes gràcies per fer-ho, em sembla que no us les havia donades mai), fa més de dos anys que vam engegar el Projecte Vadepapus, moguts per les ganes d’ajudar altres famílies enllaçades que, com nosaltres, es trobaven amb una manca de recursos (terminològics, literaris i mediàtics, principalment). En el marc del projecte, es va crear una web amb alguns recursos per a famílies enllaçades, que anem actualitzant sempre que podem (www.diversitatfamiliar.cat), i una web en què es poden trobar històries protagonitzades per famílies enllaçades. De moment: Sóc un papu! (il·lustrada per diferents artistes i disponible en línia) i el conte Santi, Jordi, la princesa i el drac (un text que vam compartir en aquesta mateixa secció el dia de Sant Jordi de l’any passat), tot i que es preveu que la família creixi durant aquest 2016 (aviat us ho explicarem!).

Enguany, fem un pas més en el nostre projecte i hem decidit publicar els contes en paper, per tal que puguin convertir-se en una eina realment útil per als més petits de la casa. Així, Sóc un papu! es pot trobar, tant en català com en castellà, gràcies a l’editorial Omniabooks  i el conte Santi, Jordi, la princesa i el drac es convertirà en un petit àlbum il·lustrat a finals d’aquest mes de març gràcies a l’ajuda de tots els mecenes que estan fent possible que així sigui. El llibre sortirà publicat amb l’editorial (encara mig en obres) Elpoblet (www.edicionselpoblet.com) i actualment ens trobem encara a la recerca de més mecenes que vulguin formar part de l’aventura.

Així que, ja ho sabeu, si voleu convertir-vos en mecenes del conte i aconseguir, juntament amb el llibre, un petit lot de productes exclusius, aquí teniu l’enllaç des del qual podreu fer l’encàrrec: Verkami. Santi, Jordi, la princesa i el drac.

Gràcies per permetre’ns aquestes ratlles d’autopromoció pidolaire i gràcies, també, per ser aquí, a l’altra banda, amb les vostres recomanacions, preguntes i ànims que ens fan créixer cada dia i ens ajuden a donar un cop de mà a tantes famílies!

Leave a Reply

Your email address will not be published.