Publicitat
Publicitat

Sabadell es converteix en la capital catalana del TDAH El sabadellenc Juan Pérez és el nou president de la Federació Catalana d’Associacions de Familiars i Afectats per TDAH

Juan Pérez i la nova junta directiva, escollida dissabte a l’assemblea de Tarragona (Cedida)

Sabadell es converteix en la capital del TDAH a Catalunya. Aquest passat dissabte, l’assemblea de la Federació Catalana d’Associacions de Familiars i Afectats per TDAH va acordar escollir la ciutat de Sabadell com a nova seu de l’entitat. L’assemblea, celebrada a Tarragona, va renovar també l’equip directiu, que a partir d’ara l’encapçala el sabadellenc Juan Pérez, actual secretari de TDAHVallès. De fet, la nova seu de la federació catalana ocuparà les mateixes instal·lacions que l’entitat vallesana, al carrer Convent del Centre de Sabadell.

Juan Pérez arriba a la presidència de la federació catalana amb un equip totalment renovat i un projecte “engrescador, motivant i reactivant”.  De fet, el seu principal objectiu és precisament la ‘reactivació’ de l’entitat catalana, amb una sèrie d’accions internes (reestructuració d’òrgans, millora de les relacions dels socis, major participació interna…) però també externes, com ara donar una major visibilitat, política, educativa i mediàtica, a la pròpia federació i al trastorn del TDAH. “Volem que l’entitat i el TDAH tingui major presència pública, en actes, l’agenda política i la cobertura mediàtica del nostre país”, ha afirmat Juan Pérez. En la mateixa línia, en aquesta nova etapa, la federació es proposa liderar i impulsar la defensa dels afectats i la reivindicació dels seus drets.

Un altre aspecte destacat de la nova junta directiva escollida el passat dissabte és la creació d’un Comitè Científic d’Experts Assessors, que avali l’evidència actual del TDAH, evidenciï els avenços en els camps de l’educació, el dret i el social, que donarà suport a la federació. “Comptem amb el suport de professionals transversals de primer nivell”, ha destacat Pérez. Aquest Comitè, que estarà presidit per la també sabadellenca Ana López Campoy, presidenta de TDAHVallès, compta amb professionals de primer nivell com el doctor Ramos Quiroga, cap del departament de Psiquiatria de l’Hospital Vall d’Hebron; la doctora Montserrat Pamias, cap de Salut Mental Infantil i Juvenil de l’hospital Parc Taulí; la doctora Anna Bielsa, psicòloga i especialista en psicologia clínica; Hans Super, doctor en neurobiologia i cap de la Visió i Control de la Universitat de Barcelona, entre molts altres experts de camps diversos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.