Publicitat
Publicitat

La Cursa ‘Sabadell Corre pels Nens’ fa història i dispara la solidaritat amb la planta de Pediatria de l’Hospital Taulí Més de 6.200 corredors han omplert Sabadell de blau per participar en el projecte 'Una onada de petits somriures'

Sabadell Corre pels Nens 2018 01

L’alegria dels participants esclatava a la línia d’arribada | (c) Petit Sabadell

Tres anys després de la seva creació, la cursa solidària Sabadell Corre pels Nens s’ha convertit en un dels actes familiars més importants de la ciutat. Aquest matí, la iniciativa ha fet història un altre cop: més de 6.200 corredors han omplert de blau els carrers de Sabadell per col·laborar al projecte Una onada de petits somriures, que vol transformar la planta de Pediatria de l’Hospital Parc Taulí en un autèntic fons marí per fer més agradable i humana l’estada als nens que hi han d’ingressar i les seves famílies.

Aquesta 6.200 corredors, 2.000 més que l’any passat, no només converteixen Sabadell Corre pels Nens en la cursa més multitudinària realitzada mai a la ciutat sinó que, a més, permetran aportar més de 40.000 euros a aquest projecte hospitalari, un 10 per cent del que es necessita per portar-lo a terme. “Estem completament contents. Ni en somnis havíem pensat en aconseguir una cosa així”, deia aquest migdia Toni Valverde, l’artífex de la curs juntament amb Maite Fruitós, de l’entitat Báilale a la Vida.  Els diners surten no només de les inscripcions sinó també de les donacions que diverses empreses realitzen per portar a terme la iniciativa.

Sabadell Corre pels Nens 2018 02

La sortida de ‘Sabadell Corre pels Nens’ 2018 | (c) Petit Sabadell

“Tot això, però, són números que van molt bé per fer titulars, però el que nosaltres més valorem és que vam fer una crida, una crida molt ambiciosa, i la gent ha respost extraordinàriament“, afegia Valverde. La Cursa ha omplert el Parc Taulí de famílies que, en la majoria dels casos, no només han participat en el recorregut de cinc quilòmetres entre l’Hospital i el Centre de Sabadell sinó que, posteriorment, han participat de forma molt activa en la multitud d’activitats programades entre les que hi havia tallers infantils, sessions de contes, jocs o una macrosessió de zumba, entre d’altres.

La majoria de participants, de fet, han fet el trajecte a peu i en un ambient festiu que esclatava al traspassar la línia d’arribada.  Uns 250 voluntaris procedents de l’Institut Arraona, l’Obra Social “la Caixa”, la Fundació Club Natació Sabadell i la Joventut Atlètica de Sabadell s’han encarregat que tot sortís a la perfecció.

El fet que en només tres anys la cursa s’hagi convertit en una de les convocatòries familiars més concorreguda i exitosa de Sabadell obliga als seus organitzadors a reforçar l’estructura de cara a futures edicions. “A partit de demà –explica Valverde– hem de pair-ho tot, tancar els números definitius, fer la donació a l’Hospital Parc Taulí i, sobretot, a organitzar-nos millor per garantir la continuïtat de la nostra cursa i fer bé tota la feina que comporta Sabadell Corre pels Nens”. “En qualsevol cas, volem més“, afegeix.

Més informació
Àlbum sobre la cursa Sabadell Corre pels Nens a la pàgina del Petit Sabadell a Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.