Publicitat
Publicitat

El ‘Rustic Market’ transforma la Masia de Can Deu amb activitats infantils, ‘food trucks’ i un mercat d’artesania La Fundació Sabadell 1859 vol convertir la iniciativa en una cita mensual de cultura, gastronomia i diversió

Rustic Market Terrassa

El Rustic Market en la darrera edició a Terrassa | (c) Rustic Market

El Rustic Market arriba per primera vegada a Sabadell, aquest proper dissabte 29 i el diumenge 30 d’abril, a la Masia de Can Deu, amb un cap de setmana ple de gastronomia, food trucks, mercat d’artesania i un programa d’activitats infantils i familiars en un entorn natural privilegiat. Es tracta de la primera edició d’una proposta, organitzada per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, que es vol consolidar el darrer cap de setmana de cada mes en aquest espai.  La primera edició de l’anomenat Rustic Market Can Deu oferirà activitats per a tots els públics durant tot el dia, de les 11 del matí a les 9 de la nit. El mercat de food trucks serà un dels grans al·licients de la cita perquè “ara estan molt de moda i poden atraure i encaixar amb un públic molt divers”, afirma Joan Carles Sunyer, director de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.

Aquest dissabte i diumenge es presenten carregats d’activitats infantils: “Pels més petits tenim moltes propostes, com els inflables, una zona chill-out per infants de 0 a 3 anys, sessió de contes, jocs de construcció… I per als nens més grans hi haurà tir amb arc, karts a pedal i visites a la Granja”, explica Sunyer. Els organitzadors també han pensat en els pares, ja que “hi haurà un servei de ludoteca amb monitors, per si volen tenir uns moments de llibertat”, afegeix. A més, durant els dos dies es podran fer visites guiades amb monitors a la Granja Escola de Can Deu i al Museu de la Vida al Camp per descobrir els entorns i recursos de la Masia. Totes les activitats són gratuïtes excepte les visites guiades, els karts i el tir amb arc, que tindran un cost d’entre tres i cinc euros.

L’àmplia oferta de food trucks i un mercat d’artesania seran uns dos altres motius perquè les famílies es vulguin quedar-se a passar el dia sencer al Rustic Market.  “Hi haurà paradetes d’artesania, de joies, bijuteria, llibres, antiguitats i set o vuit food trucks diversos, amb tapes i pinxos tradicionals [TapaTruck], de cuina brasilera [Sambarilove,], italiana [Mamma Mia Street food], i de plats d’autor [Portaplatets]”, explica el director. A l’agenda del Petit Sabadell hi trobareu el programa sencer d’activitats del Rustic Market.

L’últim cap de setmana de cada mes

La primera edició del Rustic Market a Sabadell sembla que arriba per quedar-s’hi: “Començarem fent-ho l’abril, farem balanç i si la valoració és positiva i la gent respon bé, la idea és anar-ho repetint cada mes”, assegura Sunyer. La intenció dels organitzadors és que el Rustic Market es pugui visitar l’últim cap de setmana de cada mes. “Obrint-lo tot el cap de setmana donem més possibilitat a que vingui la gent que treballa un dels dos dies i, a més, val la pena perquè així no es massifica tant”, argumenta el responsable de l’organització, que afegeix, “Volem oferir una certa qualitat i tenim un marge d’espai prou ampli per a fer-ho”. La idea és anar canviant les activitats a cada edició, “incorporant novetats i canvis en la programació, perquè així la gent hi trobi coses diferents cada cop que vingui”.

Per accedir al Rustic Market en transport privat s’han preparat 650 places d’aparcament gratuït i vigilat en dos aparcaments, el primer situat a la carretera de Matadepera (500 places) i el segon, al barri de Can Deu (150). A la pàgina de Facebook de l’esdeveniment hi ha més detalls sobre l’aparcament. Els organitzadors recomanen, però, utilitzar el transport públic i les indicacions per arribar-hi en autobús les han publicades també a les xarxes socials.

  1. Mañana domingo ¿Mantendrán las actividades?, lo pregunto por las lluvias que están anunciadas.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.