Publicitat
Publicitat

Recepta de pizza… amb trampa!

Pizza amb Trampa

(c) www.thepinkcakefactory.com

Què, ja esteu de vacances? Potser esteu de colònies o fent un casal d’estiu, però l’escola s’ha acabat. I potser gaudiu de les nits d’estiu amb els pares o els amics. Avui doncs us proposo una recepta que no costa gaire de fer i és ideal per menjar a la fresca i compartir-la amb qui us vingui més de gust.

Es tracta d’una pizza amb una mica de trampa… perquè es fa amb pasta de full que podeu trobar a qualsevol supermercat. La recepta l’he tret del blog Destapant Cassoles.

Ingredients

  • Una pasta de full
  • Tomàquet fregit
  • Pernil dolç
  • Tonyina en llauna
  • Formatge ratllat (el que us agradi més: mozzarella, emmental, gruyère… Això sí: cal que el pugui fondre bé)
  • Olives (verdes o negres, però sobretot sense pinyol)
  • Orenga
  • Un ou

Preparació

Primer de tot cal preescalfar el forn a 180 graus.

Estenem la pasta de full i la tallem en dues meitats. En una hi estenem sofregit de tomàquet. Al damunt hi posem el pernil dolç, la tonyina i les olives tallades a rodanxes. I finalment hi posem el formatge ratllat i l’orenga.

Si us bé de gust i us agrada jo hi posaria un polsim de pebre negre acabat de moldre. Ara agafarem l’altre meitat de la pasta, la posarem al damunt de la ‘pizza’ amb molta cura per tal que les dues meitats coincideixin, i segellarem el voltant amb una forquilla. Pintarem la pasta amb ou batut i cap al forn durant uns vint minuts.

Llestos per compartir aquesta pizza amb trampa. Bon profit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.