Publicitat
Publicitat

I per la castanyada… Toca fer panellets!

Recepta de Panellets

Ingredients per fer la massa mare de tots els panellets

  • 500g d’ametlla en pols
  • 500g de sucre
  • 100g de moniato cuit. També podeu utilitzar 100g de patata en lloc del moniato
  • 75g de clara d’ou
  • 3 ous per pintar els panellets.

Si els voleu fer de pinyons , en necessitareu 600g per a la quantitat de massa que us sortirà, i si els voleu fer d’ametlla també en necessitareu 600g.

Els podeu fer, però, de cafè, afegint cafè ben mòlt a la massa i arrebossant-los amb sucre glaç.

Si els voleu fer de coco haurem d’utilitzar 250 g de coco ratllat.

I si els voleu fer de codonyat, caldrà estendre porcions de la massa. Al centre hi col·locarem un tallet de codonyat, i després ho embolicarem amb la massa.

Elaboració

Feu una massa fina barrejant i treballant bé tots els ingredients.

Deixeu reposar la massa a la nevera unes 24 hores, embolicada en un drap humit.

Pre-escalfeu el forn a 230-250 graus.

Un cop passades les hores de repòs, feu boles d’uns 20g aproximadament, arrebosseu-les amb ou i ara ve quan heu de decidir si hi enganxeu pinyons, ametlles…

Pinteu els panellets amb ou batut.

Poseu els panellets en una safata de forn untada amb oli. I coeu-los al forn durant uns deu minuts, fins que s’hagin enrossit.

Bon profit i bona castanyada!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.