Recepta per fer ‘trufes’, o boletes, de coco

Recepta de boletes de coco

Una plata de delicioses boletes de coco | (c) Petit Sabadell

Què us semblaria fer unes trufes de cocó, per endolcir-nos el gener, la tornada a l’escola, el fred i tot el que passa aquest mes?

Ingredients

  • 200g de cocó ratllat (al mercat, a les parades de fruita seca, en tenen tot l’any)
  • Llet condensada (compreu-ne un pot de 750g, segurament n’utilitzarem uns 200g aproximadament. La resta la podeu utilitzar per altres postres o pel cafè dels més llaminers.)
  • Xocolata per a postres (opcionalment podeu fer servir d’altres cobertures: fideus dolços de colors, ametlla ratllada….)
  • Paperets de mini-muffin per posar-hi les boletes un cop fetes.

Elaboració

Recepta de trufes de coco

(c) Petit Sabadell

Heu de barrejar 150 grams de coco ratllat amb la llet condensada que fins a obtenir una pasta ben densa.

Ara heu de deixar refredar la pasta a la nevera durant mitja hora aproximadament, o bé deu minuts al congelador.

Finalment heu de fer, amb les mans beeeen netes, boletes i després arrebossar-les amb la resta del coco ratllat o amb la cobertura que hagueu escollit.

Finalment decoreu les boletes amb una “llàgrima de xocolata”. Nosaltres preferim fer-ho amb xocolata negra, però ho podeu fer amb xocolata amb llet, xocolata blanca… O qualsevol xocolata que us agradi. Al damunt, si voleu, també hi podeu posar una ametlla crua pelada.

Apa, i ara les boletes a la nevera esperant que arribi el moment de tastar-les!

  1. fan molt bona pinta……ho provarem!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.