Què us semblaria fer unes trufes de cocó, per endolcir-nos el gener, la tornada a l’escola, el fred i tot el que passa aquest mes?
Ingredients
- 200g de cocó ratllat (al mercat, a les parades de fruita seca, en tenen tot l’any)
- Llet condensada (compreu-ne un pot de 750g, segurament n’utilitzarem uns 200g aproximadament. La resta la podeu utilitzar per altres postres o pel cafè dels més llaminers.)
- Xocolata per a postres (opcionalment podeu fer servir d’altres cobertures: fideus dolços de colors, ametlla ratllada….)
- Paperets de mini-muffin per posar-hi les boletes un cop fetes.
Elaboració
Heu de barrejar 150 grams de coco ratllat amb la llet condensada que fins a obtenir una pasta ben densa.
Ara heu de deixar refredar la pasta a la nevera durant mitja hora aproximadament, o bé deu minuts al congelador.
Finalment heu de fer, amb les mans beeeen netes, boletes i després arrebossar-les amb la resta del coco ratllat o amb la cobertura que hagueu escollit.
Finalment decoreu les boletes amb una “llàgrima de xocolata”. Nosaltres preferim fer-ho amb xocolata negra, però ho podeu fer amb xocolata amb llet, xocolata blanca… O qualsevol xocolata que us agradi. Al damunt, si voleu, també hi podeu posar una ametlla crua pelada.
Apa, i ara les boletes a la nevera esperant que arribi el moment de tastar-les!
fan molt bona pinta……ho provarem!!