Publicitat
Publicitat

Oberta la preinscripció telemàtica a les onze escoles bressol municipals de Sabadell Les sol·licituds es podran presentar presencialment del 19 al 22 de maig, però només en casos molt excepcionals

escoles bressol municipals sabadell

A Sabadell hi ha onze escoles bressol municipals | (c) Ajuntament de Sabadell

REDACCIÓ | L’inici del procés de preinscripció escolar per al curs 2020-2021 ha començat també a les escoles bressol municipals, que de la mateixa manera que les escoles de Primària, han adaptat el procediment a l’actual context d’alarma sanitària de forma que el tràmit s’ha de realitzar, preferentment, per la via telemàtica. La preinscripció estarà oberta fins el 22 de maig.

Les famílies que vulguin fer la preinscripció en aquests centres han de fer arribar telemàticament la seva sol·licitud, acompanyada de la documentació corresponent degudament escanejada o fotografiada. Cada família ha de presentar una única petició per al conjunt de la ciutat, en la qual hi poden figurar diversos centres públics ordenats per ordre de preferència. Tot aquest material s’ha d’enviar per correu electrònic només a l’escola bressol demanada en primera opció. Per aclarir qualsevol dubte al respecte d’aquest procediment, l’ajuntament ha habilitat un apartat especial d’informació a la web municipal.

A més, la setmana que ve, entre el 19 i el 22 de maig, es podrà fer la preinscripció de forma presencial, únicament en casos molt excepcionals que no tinguin opció de presentar la documentació telemàticament i sempre i quan la família interessada hagi concertat cita prèvia a l’escola amb anterioritat.

La matricula es portarà a terme del 17 al 23 de juny, un cop finalitzat el procés de preinscripció, amb l’atorgament de puntuació per a cada sol·licitud en funció dels criteris de prioritat, la realització del sorteig de desempat si és necessari i la publicació de les llistes dels nens i nenes  admesos.

Sabadell té onze escoles bressol municipals que, actualment, tenen un miler d’alumnes. Es tracta de l’Andreu Castells, ‘Arraona, la Calvet d’Estrella, la Can Llong, la Can Puiggener, la Creu Alta, el Vapor Buxeda Nou, l’Espronceda, la Joan Montllor, la Joaquim Blume i La Romànica. La xarxa local d’escoles bressol públiques es completa amb la Llar d’infants Els Àngels, que pertany a la Generalitat i que entra en el mateix sistema de preinscripció i matrícula que els centres municipals.

  1. Cómo puedo solicitar la beca guardería

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.