Publicitat
Publicitat

Les piscines municipals de Sabadell obren una temporada especial pel tancament de La Bassa

piscina de can marcet

La piscina de Can Marcet, a Gràcia

Les piscines municipals de Sabadell han obert la seva temporada aquest divendres 17 de juny i l’allargaran fins el proper 2 de setembre. Serà un estiu diferent perquè a l’oferta habitual hi faltarà La Bassa, que aquest any estarà tancada per motius de seguretat a l’espera que se’n reparin les deficiències que es van fer públiques aquest hivern. En aquest context les piscines de Can Marcet, Parc del Nord, Olímpia i Campoamor, estaran obertes de dilluns a diumenge, des de les 10 del matí i fins les vuit de la tarda.

Els preus de les entrades són diferents segons l’edat, el dia de la setmana, o si es tracta d’entrades individuals o de grup. També hi ha abonaments de individuals de deu dies, abonaments familiars de temporada i carnets de temporada individuals. Per als menors de 4 anys l’accés a aquests equipaments és gratuït. Entre les novetats d’aquest estiu destaca el fet es podrà fer el pagament amb targeta a totes les piscines de titularitat municipal.

Millores

La nova temporada d’estiu, presenta millores a les instal·lacions esportives municipals, com ara l’ampliació i millora de la zona de pícnic de la piscina Olímpia, un dels aspectes reclamats pels usuaris d’aquest recint. A més, aquest any, s’ha implementat el control d’aforament, per saber en tot moment els banyistes que entren i els que surten de la instal·lació.

D’altra banda, les piscines ofereixen novament possibilitat de practicar activitats aquàtiques a l’estiu, ja siguin cursets per aprendre a nedar, per fer perfeccionament o gimnàstica a l’aigua. D’aquesta manera, persones de totes les edats podran gaudir tant de la natació com de les propostes aquàtiques recreatives.

Aquestes activitats es portaran a terme a les piscines municipals Olímpia, Can Marcet, Campoamor, Parc del Nord i Joan Serra. Els grups es divideixen per edats i també per nivells: iniciació, intermedi i avançat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.