El Petit Sabadell dóna suport a la cursa solidària CASSARunners d’Aigües Sabadell

El Petit Sabadell dóna suport a la cursa solidària CASSARunners d’Aigües Sabadell

El proper diumenge, 24 d’abril, els treballadors i treballadores de la companyia Aigües Sabadell organitzen la tercera edició de la cursa CASSARunners, una iniciativa solidària que té com a objectiu recaptar fons per al Rebost Solidari de Sabadell. Per primer cop, l’equip del Petit Sabadell ens sumem a la CASSARunners, com a patrocinadors de la cursa popular i, en especial, de la prova infantil que tindrà lloc el mateix diumenge al Parc Catalunya de Sabadell.

Els menors de 12 anys poden córrer 900 metes de la MiniCASSARunners. En aquest cas, la inscripció és gratuïta

Els menors de 12 anys poden córrer els 900 metes de la MiniCASSARunners. En aquest cas, la inscripció és gratuïta

Segons hem pogut saber, els voluntaris de la CASSARunners estan preparant un matinal festiu, familiar, esportiu i solidari al circuït de running de la plaça Ernest Lluch de Sabadell, al Parc Catalunya. A banda de la cursa de 5 quilòmetres i la prova infantil de 900 metres, els assistents gaudiran d’animació i de tallers infantils relacionats amb l’aigua i el medi ambient. A més, l’entitat local TDAH Vallès tindrà presència amb una carpa, des d’on informaran sobre el transtorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat als pares i mares que s’hi apropin. Tots els corredors, tant els adults com els nens i nenes, rebran una bossa amb productes dels patrocinadors. Entre d’altres detalls, els ‘runners‘ solidaris rebran un flyer informatiu del Petit Sabadell.

Els voluntaris de la CASSARunners estan preparant un matí d'animació familiar i popular al Parc Catalunya

Els voluntaris de la CASSARunners estan preparant un matí d’animació familiar i popular al Parc Catalunya

 

Tant si penses córrer com si no, inscriu-te i col·labora amb el Rebost Solidari!

Els voluntaris de la CASSARunners volen promoure la inscripció a la cursa de tota la ciutadania, tingui intenció o no de córrer el 24 d’abril. ‘Volem que la societat s’impliqui en aquest projecte solidari i destinin 8 euros a ajudar les famílies de la nostra ciutat que més ho necessiten”, han indicat els representants dels treballadors d’Aigües Sabadell. Tot i així, cal recordar que els menors de 12 anys poden participar corrent la MiniCASSARunners, de 900 metres, que és totalment gratuïta. La cursa infantil tindrà lloc a les 10:30 hores, mentre que els 5 quilòmetres solidaris seran a les 11 en punt.

Si vols més informació de la CASSARunners, pots llegir la fitxa de l’activitat a l’agenda del Petit Sabadell. Les inscripcions, tant els adults com els nens i nenes, s’han de fer a la pàgina web www.aiguessabadell.cat/cassarunners.

Leave a Reply

Your email address will not be published.