El Petit Sabadell i el Teatre Sant Vicenç et convidem a veure ‘Hèrcules!’

Hercules-Petit-SabadellEl Petit Sabadell i el Teatre Sant Vicenç et convidem a anar al teatre de franc! Sortegem una entrada doble per a la funció del nou musical del grup creuatenc, Hèrcules, les aventures d’un heroi, que es farà el diumenge 28 de febrer al matí (11.30h).  El concurs el farem entre tots els membres del Club Petit Sabadell, així que si encara no estàs registrat, aquest és el moment! Fes-ho ara i entra en el sorteig d’aquesta entrada! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Sabadell per tal que no te’n perdis ni una! Si ja estàs registrat, no cal que facis res. La teva participació és automàtica.

Patrocinat pel Petit Sabadell, Hèrcules, les aventures d’un heroi és un espectacle musical creat des de zero al propi Teatre Sant Vicenç i que segueix el camí que, en les darreres temporades han marcat èxits com Aladí i la llàntia meravellosa, Més que un record o Charlie i la fantàstica fàbrica de xocolata. En aquesta ocasió, el protagonista de la història és Hèrcules, un noi amb una força sobrehumana que lluita per descobrir qui és el seu pare. Quan ho sàpiga, haurà de triar entre continuar essent un mortal o pujar a l’Olimp dels Déus. Us imagineu què triarà? El Teatre Sant Vicenç proposa un muntatge espectacular, amb 40 actors en escena a casa funció, música enganxosa i molt d’humor!
El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Sabadell fins el dissabte 20/02/2016 a les 23:59h. El guanyador es notificarà via correu electrònic i es publicarà als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials i haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Teatre Sant Vicenç abans de començar la funció.

Leave a Reply

Your email address will not be published.