Personatges coneguts de la ciutat felicitaran els nens i nenes que facin anys durant el confinament L'Ajuntament posa en marxa un web on els pares poden demanar la felicitació i triar el 'famós' que la farà

Els protagonistes de ‘La Bella i la Bèstia’, de la Joventut de la Faràndula, que participen de la iniciativa | (c) Joventut de la Faràndula

L’Ajuntament de Sabadell ha posat avui en marxa un nou web titulat Bufa les espelmes des de casa i destinat a què els nens i nenes que fan anys durant el confinament a causa del Covid-19 puguin rebre una felicitació d’un personatge públic de la ciutat o d’algun dels seus personatges preferits de l’escena familiar local. A través d’aquest nou recurs, es podrà informar de l’aniversari d’un nen o nena fins a 12 anys d’edat i deixar les seves dades per tal que rebi una felicitació telemàtica especial, a més d’una carta de l’alcaldessa Marta Farrés.

“Sé que aquests dies molts esteu celebrant el vostre aniversari i que no el podem celebrar perquè no podem anar al parc, no podeu portar un pastís a l’escola i no podeu fer una festa“, diu Farrés en un vídeo en el qual explica la iniciativa. “Però hem tingut una idea”, continua. “Els vostres pares ens poden dir que és el vostre aniversari i gent famosa de la ciutat us felicitaran i així tindreu un record“, conclou.

La iniciativa de l’Ajuntament te com a objectiu “alegrar els infants en el dia del seu aniversari amb aquesta sorpresa” i compta amb la col·laboració de persones de diferents àmbits (cultural, esportiu, cossos de seguretat i emergències, entre d’altres).  Per utilitzar aquest recurs, cal omplir el formulari que es troba a la web de la iniciativa, on es demana el correu electrònic, el nom i cognom, telèfon de contacte i qui es vol que faci la felicitació.

En aquest sentit, es pot escollir entre esportistes, actors de teatre, periodistes, humoristes, personatges infantils, els bombers o la policia de Sabadell. Entre les personalitats que faran arribar la seva felicitació als participants hi ha per exemple Àngel Martínez, capità del Centre d’Esports Sabadell, Ian Mackay, porter de l’equip; les waterpolistes del Club Natació Sabadell Maica García o Mati Ortiz o el triatleta Miquel Blanchart. La llista inclou també l’actor Oriol Cruz, el showman Germán Ramírez i el periodista Ricard Ustrell, així com els intèrprets de personatges d’obres d’Engruna Teatre, el Teatre Sant Vicenç, la Joventut de la Faràndula, l’espai escènic Songi Kune o el Teatre Arlequí.

Tots ells han col·laborat en aquesta iniciativa, que encara està oberta a noves incorporacions i que, segons fonts municipals “és un exemple d’implicació de diferents sectors de la ciutat en un tema col·lectiu“. La iniciativa se suma al ban que Marta Farrés va emetre fa uns dies felicitant els petits i petites de Sabadell pel seu comportament durant aquestes setmanes, que han d’estar a casa degut al confinament per frenar l’expansió de la pandèmia per Covid-19.

  1. […] en les darreres setmanes diverses accions per alleugerir el confinament dels més petits, com la possibilitat que rebin una felicitació si celebren el seu aniversari, i properament oferirà un serveu psicològic de suport emocional destinat a famílies amb infants. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.