Publicitat
Publicitat

10 mares i pares ‘instagramers’ que has de seguir a Instagram

10 mares i pares ‘instagramers’ que has de seguir a Instagram

 

 

 

 

 

 

Aquest és el nostre ‘top 10’ de mares i pares ‘instagramers’: els perfils que has de seguir a Instagram:

 

 

bruguesnia
1. @bruguesnia

La sabadellenca Núria Brugués es defineix com a ‘Periodista, mare de bessones i blocaire. L’ordre va variant, segons el dia i l’hora‘. Visitar el seu perfil és com viure un caos ordenat (amb el qual ens podem sentir molt identificats).

unamamamotera
2. @unamamamotera

L’Instagram de la María, del blog www.unamamamotera.com ens mostra el dia a dia d’una mare a bord d’una vespa: manualitats, escapades, decoració…

lechouchou
3. @lechouchou

Comí mucho, me aficioné a cocinar, me enamoré de un chino, me creció un bombo y ahora tengo a Juan‘. Així resumeix la seva història la Luciana, una mare tan divertida com bona cuinera que utilitza Instagram per descobrir-nos les seves creacions artístiques i les seves millors receptes, que també estan recollides a la pàgina www.lasaventurasdeteresita.com.

producte
4. @producte

Ens declarem molt fans de les fotos del Rubèn, barceloní, pare d’una filla de tres anys, impulsor del blog www.productesdeneteja.com i col·laborador del blog col·lectiu sobre paternitat www.vadepares.cat.

desmadreando
5. @desmadreando

La Sra. Desmadres és una mare mexicana, espanyola d’adopció. Les seves captures transmeten com la maternitat, a més de ser intensament esgotadora, pot ser bojament divertida. També podem seguir les seves històries al seu blog http://desmadreando.com.

girlsjustwannahave
6. @girlsjustwannahave

Brasilera establerta a Espanya, Carina De Luca és la mare de Lola, de dos anys. Imatges inspiradores plenes de màgia, alegria… i idees originals en moda infantil!

bebenomada
7. @bebenomada

Perfil dels impulsors de www.bebenomada.com, la web dels petits aventurers. Molt a favor dels pares que no renuncien a viatjar amb els seus fills!

gurumaji
8. @gurumaji

L’Aida és sabadellenca, doula, mare des del 2007 i una apassionada de la criança, una inquietud que l’ha portat a impulsar el projecte Gurumaji. Ah! i també col·labora en la secció d’El Nano, l’informatiu del Petit Sabadell.

liliinthemoon
9. @liliinthemoon

La Lili, dissenyadora francesa, té una família nombrosa. I també una galeria d’imatges amb la qual val la pena perdre’ns-hi. A més, ven els seus propis dissenys de moda per nens a través de la seva botiga on-line http://darthurazoe.bigcartel.com.

mr_little_maple
10. @mr_little_maple

Com és la vida d’un nen al Japó? A través de l’Instagram de Tamako podrem veure com juga, menja i es diverteix foto a foto. Llàstima que no entenguem el japonès!

Anna C.

Leave a Reply

Your email address will not be published.