Publicitat
Publicitat

Oriol Cruz: “Fer el Pregó de la Festa Major és una responsabilitat i un reconeixement molt macos’

Oriol Cruz

L’actor i humorista sabadellenc | (c) Àlex Gallardo / Facebook

L’humorista sabadellenc Oriol Cruz, alter ego de l’Andrés Iniesta i d’altres personatges gràcies a programes com Crackòvia o Versió RAC1 serà aquest any el protagonista del Pregó de la Festa Major de Sabadell 2015. Cruz oferirà un pregó-espectacle preparat exclusivament per la ciutat i que ha escrit en col·laboració amb el guionista Toni Mata, amb el qual ja ha treballat altres vegades i amb qui, per cert, actuarà el dissabte al migdia a la Bodega Coca del carrer Brutau. L’actor avança que l’actualitat més immediata de Sabadell i el panorama polític estaran en un primer pla, donat que la situació ho reclama, i que vol realitzar un pregó dedicat a la seva ciutat, a través del qual els assistents hi puguin connectar.

“Sóc una persona força tímida i fent de jo mateix no tinc cap gràcia. És per això que aprofitaré els meus personatges més emblemàtics de ràdio i televisió per aportar diversió i rialles. La gent sempre em pregunta pels personatges més coneguts i la meva resposta és sempre la mateixa. En Bustos, tot i que desaparegut, i l’Iniesta, estaran convidats, si venen o no…” explica rient.

Tot i que ha participat en altres pregons com el de Castellar l’any 2011, l’actor del barri de Gràcia afirma que aquest any li fa molta il·lusió ser l’encarregat d’inaugurar oficialment la Festa Major de Sabadell. “És una responsabilitat i un reconeixement molt macos. No en tenia cap pressentiment, però quan m’ho van oferir no ho vaig dubtar ni un segon. Tot i que encara no tenia ni idea del que havia de fer, la resposta va ser un sí sense pensar-m’ho” diu.

El pregó ja està acabat i fins i tot l’ha assajat diverses vegades al llarg d’aquests dies, tot i que això no evita els nervis per l’estrena del discurs. “Està tot molt ben preparat però sempre hi ha un espai per a la improvisació. La resposta del públic és molt important durant el transcurs de l’espectacle, si veus que la gent riu i s’ho passa bé, llavors tot va rodat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.