Publicitat
Publicitat

Les novetats literàries infantils de La Llar del Llibre de Sabadell amb aventures que enganxen a tota la família La Isabel, responsable de la secció infantil d'aquesta llibreria, ens recomana els millors exemplars d'aquest mes

novetats literàries maig

Les novetats literàries de maig de La Llar del Llibre són plenes d’aventures | (c) La Llar del Libre

La Llar del Llibre de Sabadell us apropa les millors novetats en literatura juvenil del mes de maig.  Aquest mes les pàgines venen plenes d’aventures! La Isabel Roca, l’especialista de la secció infantil d’aquesta llibreria del Centre de la ciutat, ens envia un conte per cada dia de la setmana. Set contes i llibres per a nens de totes les edats que amaguen històries apassionants sobre pirates, animals, naturalesa i germanets que són a punt d’arribar… Com sempre, una acurada selecció dels millors exemplars per a nens de 0 a 12 anys i recomanats per una autèntica experta. Ho sabem, aquest mes arribem amb una mica de retard, però és que ens hem enganxat tant als llibres que no podíem parar de llegir!

Pels més petits

 • Dudu, on ets?, de Lorea De Vos. Editorial Combel
  En Lluís ha perdut el seu ninot. N’està ben segur que l’ha deixat a l’entrada, però allà no el troba. Comença un recorregut per totes les habitacions de la casa, que van apareixent una per una amb uns fantàstics encunyats de formes geomètriques. Tots junts podreu descobrir on s’ha amagat el ninot d’en Lluís.

Pels que comencen al llegir

 • El meravellós viatge de Hopi a la llunade Josep L. Badal i Zuzanna Celej. Editorial La Galera
  Una nova aventura d’en Holpi i ja és la desena! Al Ferran i en Hopi els agrada mirar la lluna, però observant-la veuen que està una mica trista darrerament. En Ferran vol saber què li passa i està decidit a preguntar-li, però…com arribar-hi? Casualment, el senyor Jules, està construint un globus de colors molt gran. Una fantàstica aventura que enamorarà i crearà addictes a la col·lecció!

Pels curiosos

 • El gran llibre dels animals gegants / El petit llibre dels animals més petits, de Cristina Banfi, Cristina Peraboni i Francesca Cosanti. Editorial Cossetània
  N’hi ha que són grans, molt grans, alguns fins i tot més grans que casa nostra, que el nostre vehicle. N’hi ha que són molt petits, súper petits, encara més petits que una moneda d’un cèntim. En aquest magnífic llibre d’animals hi trobareu una selecció dels més grans i dels més petits, això sí, tots ells comparant-los amb una petita i preciosa rosella.
 • El gran llibre del mar, de Yuval Zommer. Editorial Joventut
  Del mateix autor que El gran  llibre de les cuques i El gran llibre de les bèsties, s’acaba de publicar aquest meravellós llibre sobre el mar. S’hi poden trobar tots els detalls de la fauna marina. Hi descobriràs tota mena de criatures marines esmunyedisses, lluents, fortes i estranyes i et sorprendran les curiositats del món marí.
 • Pirates a la vista, de David Long i Harry Bloom. Editorial La Galera
  Atenció grumet!!! Amb aquest llibre podràs aprendre tot sobre els deu pirates més importants de tota la història . Podràs navegar pels set mars i descobrir tots els detalls sobre la vida en alta mar. Agafa la lupa i busca aventura i diversió!!
 •  Quan naixerà?, de Lie Dirkx. Editorial MTM
  Llibre d’activitats per a futurs germans i germanes grans. 
  Pels més petits no sempre resulta fàcil entendre que aviat tindran un germanet/a.  Amb aquest llibre d’activitats podrán dibuixar, pintar i observant les il·lustracions, els pares podran explicar amb més facilitat l’arribada del bebè.

Per activar els sentits

 • La casa de les quatre estacions, de Roger Duvoisin. Editorial Alba
  Vet aquí una família que buscava casa per viure-hi. Buscant, buscant van trobar-ne al mig del camp, molt vella, però se’n van enamorar. Després de fer-hi algunes reformes, hi tocava una mà de pintura. Van tenir una idea, pintar cada costat de la casa de diferent color simbolitzant les quatre estacions. Tot i així la van acabar pintant de color blanc, voleu saber que els va fer canviar d’opinió?

Leave a Reply

Your email address will not be published.