Publicitat
Publicitat

Tres mil espectadors han anat a veure el musical familiar ‘Ratatouille, el petit xef’al Teatre La Faràndula La reestrena del musical de La Joventut de la Faràndula incorporava novetats en el guió i en l'escenografia

ratatouille

Moment de l’espectacle de ‘Ratatouille, el petit xef’ | (c) Petit Sabadell

El musical Ratatouille, El petit xef, una producció que la Joventut de la Faràndula ha reestrenat aquesta temporada amb moltes novetats, ha portat a 3.000 espectadors al Teatre la Faràndula en les dues últimes setmanes, segons el recompte efectuat per la pròpia entitat. Ratatouille explica la història d’una rata, en Remy, amant de la cuina que somia convertir-se en un gran xef francès. Tot i tenir l’oposició de la seva família i la dificultat que suposa que una rata es posi davant els fogons d’una cuina, té la gran sort de trobar-se amb en Linguini, un jove rentaplats, amb el qual s’aliaran per complir els seus respectius somnis. La passió d’en Remy per la cuina posa de cap per avall el món de la restauració parisenca amb una trepidant i emocionant aventura.

El muntatge es va estrenar la temporada passada i ja va tenir un gran èxit. Per a la seva reposició, però, s’hi van efectuar molts canvis tant pel que fa a la interpretació com a l’àmbit tècnic. L’escenografia de la cuina en la que passen bona part de les escenes, per exemple, s’ha millorat amb l’objectiu d’aconseguir que sigui molt mes versemblant. També s’han dut a terme millores en la il·luminació i en els efectes sonors. Igualment s’han incorporat alguns canvis en el guió per donar més força a la narrativa i a la història. Per aquest motiu s’ha introduït un nou tema musical a l’inici del segon acte que reforça l’argument. Pel que fa als personatges, el xef Skinner ha patit una transformació, tornant-se més infantil, molt més còmic i més divertit, i al personatge de la subxef Collette se li ha donat més dimensió.

El repartiment l’ha encapçalat Lua Amat, com a Remy, la rata; Eric Alés com a Linguini, l’aprenent de cuina; Alba Garcia com a Colette, subxef de can Gusteave i Joan Baptista Torrella, que s’ha incorporat a l’elenc per donar vida al crític gastronòmic Ego. A tots ells, els ha acompanyat un equip de 55 actors i actrius d’entre 6 i 55 anys. La gran majoria d’intèrprets són socis de l’entitat i alumnes dels cursos de Taller de Teatre infantil i del taller de teatre per a joves de l’Aula Jove.

El musical, dirigit per Albert Gorina i Magda Palau, compta amb un total de dotze temes musicals creats per a l’ocasió per Keco Pujol, compositor de la banda sonora d’entre altres títols, de la Blancaneus i els set nans, un altre gran èxit de la Joventut de la Faràndula. Tots els temes son cantats i ballats pels actors del muntatge, sota la direcció vocal de Monserrat Saurí i la direcció coreogràfica de Cristina Allande, de l’escola Ritme Dansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.