Publicitat
Publicitat

Vols veure l’obra ‘Mon pare és un ogre’ gratis, a LaSala Teatre? Si ets del Club Petit Sabadell, creua els dits! Sortegem un pack familiar de quatre entrades entre els membres del Club per la funció del 13 de gener

mon pare és un ogreEl Petit Sabadell i LaSala Teatre et tornem a convidar anar al teatre gratis! Sortegem un pack familiar (de quatre entrades) per anar a veure l’espectacle Mon pare és un ogreque es representarà a LaSala Teatre (ronda Roureda 24) el proper dissabte 13 de gener a la tarda (20.00h). Si ets membre del Club Petit Sabadell i vols participar en aquest sorteig, cal que omplis el formulari que trobaràs clicant aquí.

El concurs el farem entre tots els membres del Club Petit Sabadell que s’hi hagin apuntat. Si vols participar i encara no estàs registrada/t, aquest és el moment! Fes-ho ja i entra ja en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Sabadell per tal que no te’n perdis ni una! Pensa que més de 1.400 famílies de Sabadell i el Vallès Occidental ja són del Club! 

Mon pare és un ogre, la companyia La Baldufa Teatre es tanca a la cel·la d’una presó per explicar una història una mica incòmoda i meravellosament emotiva. Parla del càstig, la culpa, la solidaritat i la justícia. Un viatge a través del gest i el clown que us encongirà i entendrirà a parts iguals. De petit, tothom li deia que el seu pare era un ogre i potser era cert, perquè mai ningú no ha vist un ogre, i ell tampoc no havia vist mai el seu pare… Ara el coneixerà i aprendrà que ni els dolents són tan malvats ni els bons tan bondadosos.

Un espectacle per a tots els públics a partir de 8 anys. Per completar l’experiència, LaSala Teatre organitza, després de l’espectacle (21h), una trobada-sopar amb els membres de la companyia. Per qüestions de seguretat alimentària cada família es portarà el seu sopar, mentre que els organitzadors hi posaran la beguda i el pica-pica. Les places per participar en aquest sopar són limitades, si us animeu, cal que envieu un correu electrònic a lasala@lasalateatre.cat indicant quantes persones participareu en aquest sopar.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris del Club Petit Sabadell registrats omplint aquest formular fins el dimarts 9 de gener de 2018 a les 23:59h. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del teatre abans de començar la funció. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.