Publicitat
Publicitat

Les millors novetats en llibres i contes infantils i juvenils per llegir aquest estiu Aquí teniu la selecció de lectures estiuenques per als més petits de casa que ha fet La Llar del Llibre

Ja estem de ple a les vacances escolars! I això vol dir més temps per fer allò que més ens agrada: anar a la piscina, passar-ho pipa al casal d’estiu, allargar la nit amb una pel·li amb crispetes… I, naturalment, llegir llibres entretinguts i interessants! Per això, la Isabel Roca, l’especialista en literatura infantil i juvenil de La Llar del Llibre, us proposa aquesta selecció de títols per aprofitar les vacances amb un llibre entre les mans!

Pels més petits

Soc un armari /Soc una nevera /Soc una banyera
Autor: Hiroyuki Arai
Editorial: Blackie Books

Trio d’asos pels més petits de la casa. Nova col.leció publicada per  l’editorial Blackie Books de l’autor Hiroyuki Arai. Una petita joia de l’il.lustració i el disseny, en la qual els nens i les nenes trobaran màgia i diversió en les petites coses del dia a dia.

Pels que comencen a llegir

El carter Joliu o unes cartes especials
Autors: Janet i Allan Ahlberg
Editorial: Estrella Polar

El protagonista d’aquesta història ha de repartir cartes, però no són unes cartes qualsevol. Els seus destinataris son sis protagonistes de contes populars.

La línia imaginària
Autor: Fernando P. Hernando
Editorial: Narval

Sabeu dir quin animal és més ferotge, el lleó o el conill?? El lleó, sens dubte, amb el seu rugit sempre és temut i respectat alhora. En canvi, el conill, es mou amb molta rapidesa per la selva. Feu un cop d’ull a aquest conte divertit!!

Pels que ja llegeixen

24 senyals per descobrir un àlien
Autora: Juliana Muñoz
Editorial: Pagès

En Ben té un pressentiment, el seu pare és un àlien. A vegades fa coses que no li agraden gens. A ell gairebé no li parla, a la seva mare li crida sense cap motiu. Està segur que té un àlien i està decidit a descobrir-lo.

L’illa de Hoakes. Una enginyosa aventura d’enigmes
Autors: Helen Friel i Ian Frield
Editorial: Blume

Henry Hoakes ha desaparegut i el parc d’atraccions de l’illa corre un greu perill. Resol els enigmes i les pistes per ajudar a descobrir què li ha passat a en Henry i parar els peus als que amenacen enderrocar el parc.

Pels curiosos

De qui és aquest esquelet?
Autors: Henri Cap,  Raphael Martin, Renaud Vigourt
Editorial: Librooks

L’esquelet és una part del cos humà molt misteriosa. Amb 25 solapes, en aquest llibre podràs anar descobrint l’esquelet de diferents animals i la seva evolució.

51 Manualitats amb oueres de cartró  / 51 manualitats amb rotllos de paper
Col·lecció Recicla i crea
Autora: Fiona Heyes
Editorial:  Estrella Polar

Pels dies de pluja, pels de sol, pels moments de calma, per fer a qualsevol hora del dia i amb cost molt baix.

Fruits i fruites
Autora: Gerda Muller
Editorial: Animallibres

La Sofia viu en una gran ciutat, però li agrada anar a la casa de pagès del seu cosí Miquel. Allà viurà una nova aventura durant l’estiu i descobrirà moltíssimes coses que no sabia sobre els fruits i les fruites que podem trobar cada dia de l’any als nostres mercats.

Per activar tots els sentits

Els dos llops
Autor: Wilfred
Editorial: Akiara

Segons la llegenda dels indis Cherokee, tenim dos llops dins nostre que lluiten entre si per imposar-se. Només depèn de tu quin dels dos guanyarà!!!

 

El meu vaixell
Autor: Roberto Innocenti
Editorial: Kalandaraka

La història d’en Clementine, des de la seva construcció fins els seu enfonsament. Amb unes magnífiques il.lustracions que ens expliquen  els 50 anys de vida d’un vaixell que va donar servei viatjant per tot el món, en temps de pau i de guerra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.