Publicitat
Publicitat

Més de 6.000 persones passen per la vintena edició de la Festa de la Primavera a la Masia de Can Deu La iniciativa celebra el seu aniversari amb més activitats i una exitosa visita teatralitzada sobre la vida rural

Festa Primavera 2017

La Fira dels Invents va ser un dels espais més concorreguts | (c) Petit Sabadell

Un total de 6.205 persones van passar ahir diumenge per la Festa BBVA de la Primavera a l’Espai Natura Fundació Sabadell 1859, és a dir, la Masia de Can Deu. Això converteix aquesta edició en una de les que més participants ha tingut, un rècord que coincideix amb la celebració del vintè aniversari d’aquesta iniciativa consolidada com “com una festa clàssica i imprescindible del calendari d’activitats familiars a la regió metropolitana de Barcelona”, diuen els seus organitzadors.

En aquesta ocasió, a més, la meteorologia va acompanyar amb un dia molt assolellat però sense massa calor, cosa que va ajudar a què molta gent es desplacés fins a la Masia de Can Deu. El fet que la Festa celebrés el seu aniversari amb un increment d’activitats va ajudar a què en cap moment hi hagués una massificació ja que els participants es van repartir per la gran quantitat d’activitats que tenien a la seva disposició.

Festa Primavera 2017 02

Les visites teatralitzades a la Masia de Can Deu | (c) Petit Sabadell

Una de les més reeixides va ser la visita teatralitzada a la Masia, a càrrec d’una trentena d’actors de les companyies Menú Teatral i Bambalina que recreaven interactuant amb el públic la vida a pagès cent anys enrere. La jornada també va incloure una considerable oferta musical i d’espectacles amb una cercavila de música de swing a càrrec del grup Dia’n’Swin, un taller d’instruments de percussió anomenat Escales musicals i el concert del grup Pastorets Rock, que van tancar la festa amb el seu repertori de cançons tradicionals en clau de rock. La companyia Sacude, d’altra banda, va sorprendre els visitants amb un espectacle de dansa vertical al Molí de la masia

Unes de les atraccions que van tenir més èxit va ser la Fira dels Invents i les construccions acrobàtiques del grup de Falcons de Barcelona que van fer una exhibició i després van convidar el públic a un taller de figures humanes. Com ja és habitual, també van registrar una gran participació els tallers infantils distribuïts per diferents punt de la finca. La Festa va tornar a col·laborar amb el Rebost Solidari de Sabadell amb una gimcana dedicada a la collida del blat en la que els més petits aconseguien un panet per oferir-lo a aquesta entitat.

Per al públic més adult, entre d’altres, la 20a Festa de la Primavera va incloure de nou un espai gastronòmic en el qual, en aquesta ocasió, cinc productors de vi de diferents denominacions d’origen (DO) catalanes van donar a tastar els vins joves que es fan a Catalunya. També hi havia una degustació de tapes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.