Publicitat
Publicitat

Llibres per als nois i noies que fan sis anys aquest 2020

El 15 d’octubre comença una nova edició de la campanya Fas 6 anys. Tria un llibre, que vol que els nens i nenes descobreixin i donin valor a les llibreries acompanyats d’un adult. Es tracta d’una iniciativa de la Generalitat que aquest any arribarà a 76.000 nens i nenes de tot Catalunya que fan sis anys aquest 2020. Tots ells rebran, a casa, un val que podran bescanviar pel llibre que més els agradi per un import de fins a 13€. Si el llibre val més, caldrà abonar la diferència. Coincidint amb l’inici d’aquesta campanya, la Isabel Roca, l’especialista en literatura infantil i juvenil de La Llar del Llibre ens proposa, aquest mes, un seguit de novetats per als joves lectors de 6 anys. Ja sabeu, trieu, remeneu i acostumeu els petits i petites de casa a llegir!

L’orquestra del gat Roc

Jordi Cervera i Núria Coll
Editorial Edebé

Sona una música, però no es veu ningú. Potser és cosa de màgia? una col·lecció pels qui comencen a llegir, amb les divertides històries del gat Roc. Consta de quatre títols.

Narval, crema de cacauet i Medu

Ben Clanton
Editorial Joventut

Arriba la quarta entrega de la sèrie de còmics  d’en Narval i Medu. Ara, Narval té una nova dèria: la crema de cacauet! Està tan obsessionat que fins i tot vol canviar-se de nom. Una col.lecció ideal per primers lectors, escrita en lletra de pal.

El robot del bosc

Copons & Fortuny
Editorial Combel

En Bitmax ha arribat al bosc blau força espatllat. Gràcies a en Wagner i la Mus tindrà una nova oportunitat de fer el que sap fer millor, ajudar als altres. Una nova i divertidíssima col·lecció dels autors de l’Agus i els monstres, però per primers lectors (amb lletra de pal).

Casa meva

Astrid Desbordes i Pauline Martin
Editorial Kókinos

A l’Arxibald li agrada estar a casa seva. Però, de tant en tant, també li agrada sortir i descobrir altres teulades.

No llepis aquest llibre!*

Idan Ben-Barak i Julian Frost
Editorial Takatuka

La Mina és un microbi, és petita, molt petita. De fet, és tan petita que només la podràs veure amb un microscopi…o obrint aquest llibre. Un llibre per a tothom a qui agrada mirar el món de molt a prop.

El Fèlix i la Calcita

Artur Laperla
Editorial Beascoa

Èpic!! Un trol ha aparegut a l’habitació del Fèlix…però ecs!! Fa pudor, molta pudor, de formatge florit! El seu nom és Calcita. Una nova sèrie de còmic d’Artur Laperla, el creador de Superpatata.

Demà fem FESTA!!

Mercè Anguera i Cuchu
Editorial La Galera

El que més li agrada a l’Emma és celebrar les tradicions en família. I mira que la seva és una mica singular!! Un llibre divertidíssim amb unes il·lustracions magnífiques, sobre les festes populars i un recull de primeres vegades.

Junts

Jane Chapman
Editorial Panini

Amagada rere fulles ombrívoles, una carona treu el nas. Silenciosa. Sola… Una tendra història de la troballa d’un camí per superar la tristesa. I de com són d’importants la compassió i els vincles en un món ple de desafiaments.

No vaig dir RES!

Géraldine Collet i Sébastien Chebret
Editorial Símbol

Quan l’esquirol veu que el llop arriba al bosc, no avisa ningú perquè ell no està pas en perill. Quan els altres estan en perill, val més ajudar-los que no pas quedar-se sense fer res.

Així mengen els animals

Petra Bartíková i Katarína Macurová
Editorial Cossetània

El món de la manduca dels animals és, de debò, una cosa ben extraordinària. I ara en podràs saber més amb el teu primer llibre il·lustrat sobre els animals. Descobriràs com mengen i què mengen.

Quan la selva desapareix

Rosie Eve
Editorial Zahorí Books

Abans, la selva era tan immensa que semblava impossible trobar-ne els límits. Els arbres donaven abundants fruits. Però llavors…van arribar les màquines per construir camins d’asfalt i van arrencar els arbres. La selva tropical va anar desapareixent…

Leave a Reply

Your email address will not be published.