Publicitat
Publicitat

Llibres per celebrar el retorn a la normalitat… quan toqui! Com que algun dia el confinament pel Covid-19 s'acabarà, anem fent llista de novetats per als petits de casa

Algun dia o altre, esperem que més aviat que tard, el confinament per combatre i frenar el virus Covid-19 s’acabarà i serà el moment de reprendre la vida normal. I serà, de nou, el moment de tornar a les llibreries per a què els petits i petites puguin continuar gaudint dels llibres que s’editen per a ells i elles. Fa uns dies, quan es va decretar el tancament de les escoles, li vam demanar a la Isabel Roca, l’especialista en literatura infantil i juvenil de La Llar del Llibre un llistat de títols per poder fer més divertida la clausura de les aules. Pocs dies després es tancava tot, incloses les llibreries i les biblioteques, i per tant les novetats que us presentem a continuació no les podreu anar a buscar enlloc. Però ens ho volem mirar amb optimisme: son novetats per quan tornem a la normalitat!

 

Pastís de pastanaga

Autora: Lucía Serrano
Editorial La Galera

Un llibre sense mots, que es llegeix mirant. Per animar als més petits a fer junts aquests dies de repòs un deliciós pastís de pastanaga.

Un dia ple de sons

Autora: Eva Montanari
Editorial Joventut

Riing, xi-xap, nyam, muac muac….. Els sons i els sorolls acompanyen el petit cocodril durant tot el dia. Els reconeixes

El barret del mag. Trucs per aquí i per allà

Autora: Agnese Baruzzi
Editorial VVKids

Pobre mag, assaja un truc famós per fer sortir del barret un conill ben formós!!! Vine a descobrir què li passa.

Contes per a primers lectors. Ralet, ralet…

Editorial Barcanova

Recull de contes clàssics i actuals pensat per afavorir la lectura autònoma dels infants que comencen a llegir. Publicat amb doble tipografia, lletra de pal i lligada.

Avis, piranyes i altres històries

Autora Rocío Bonilla
Editorial Animallibres

Amb els avis i les àvies, aprenem, ens divertim, ens emocionem i traspassem afectes i complicitats de generació en generació.
Un homenatge a tots els avis i àvies del món, il·lustrat magníficament per la Rocío Bonilla.

Faules d’Isop

Il·lustradora: Marta Altés
Editorial Blackie Books

Veniu i llegiu, llegiu i veniu!! Si us emporteu les Faules d’Isop tornareu a les vostres cases amb els millors contes del món. Un clàssic per tota la vida.

Un os a contrarellotge

Autora: Jolivet Fromental
Editorial Maeva Young

El meu os s’assembla al conill de l’Alícia: corre d’un cantó a l’altre, de vegades espantat, de vegades content, sempre amb pressa. Un àlbum amb el qual aprendràs a llegir l’hora, però sobretot, a saber perdre el temps.

Gos pudent s’enamora

Autor: Colas Gutman
Il.lustrador: Marc Boutavant
Editorial Blackie Books

El Gos Pudent se’ns ha enamorat!! Una gosseta pollosa i una mica cega que es diu Gracieta li ha robat el cor, però ell sap com acostar-s’hi. Un cop més, amb el seu entusiasme sense límits demostrarà que sota el seu pèl de baieta vella hi batega un cor enorme.

La ciència del dia a dia

Col·lecció Supertafaners
Editorial Vox

Pels més curiosos, amb preguntes enginyoses podran saber moltes coses i, potser, entendre què passa amb els virus voltant pel nostre ambient.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.