El Teatre Sant Vicenç i el Petit Sabadell et conviden a veure ‘El Llibre de la Selva’ a Barcelona! Sortegem un 'pack' de tres entrades per anar al Teatre Poliorama el proper diumenge 21 d'octubre (12.00)

llibre selva sorteig

El gran èxit del Teatre Sant Vicenç la temporada passada, el musical El Llibre de la Selva, s’està representant aquest mes d’octubre al Teatre Poliorama de Barcelona. Us el vau perdre a Sabadell? Doncs cap problema perquè el grup creualtenc i el Petit Sabadell us convidem a anar-lo a veure a l’escenari de Les Rambles barcelonines! Sortegem un pack familiar d’entrades (tres localitats) entre tots els membres del Club Petit Sabadell per assistir, de franc, a la funció d’El Llibre de la Selva del proper diumenge 21 d’octubre a les 12.00 del migdia. És un sorteig express, o sigui que si hi voleu participar, cal que us afanyeu!

Per participar cal que us inscriviu emplenant el formulari que trobareu aquí i incloent-hi el mail amb el qual esteu registrats/des al Club Petit Sabadell. Els participants que no siguin membres del Club quedaran descartats. Si encara no estàs registrat/da, aquest és el moment! Fes-ho ja i entra en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Sabadell per tal que no te’n perdis ni una!  Pots registrar-te en aquest enllaç, que (glups!) només funciona en tauletes i ordinadors de sobretaula 😥. I, sobretot, tingueu present que la funció és a Barcelona! 

⚠️ El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Sabadell fins el dimecres 17 d’octubre de 2018 a les 23:59h. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

 1. Ens agradaría molt veure un classic com el llibre de la selva al teatre!

  Reply
 2. Vull participar en el sorteig d’entrades el llibre de la selva

  Reply
 3. Inma Prior 18/10/2018, 10:29

  Quiero las tres haber si hay suerte

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.