Publicitat
Publicitat

[AMB GALERIA] L’exposició ‘A Sabadell som clicks’ es consolida amb 12.000 visitants

A Sabadell som clicks 2015

Una de les escenes de l’exposicio | (c) Petit Sabadell

Més de 12.000 persones han passat aquest cap de setmana per Fira Sabadell per veure A Sabadell som clicks, una de les exposicions més grans d’Europa protagonitzades per aquesta famosa joguina. L’assistència iguala la de l’any passat, quan la mostra es va fer el mes de maig, cosa que revalida la iniciativa com una de les més importants a escala europea. A Sabadell som clicks reuneix un públic essencialment familiar procedent tan de la ciutat com de municipis propers, al qual ofereix la possibilitat de veure espectaculars escenes protagonitzades per aquests ninots mínimament articulats i d’altres activitats al voltant d’aquests personatges que ja s’han convertit en una referència intergeneracional

Aquest any, l’exposició constava de disset diorames, el mes gran de tots de 55 metres quadrats, amb escenificacions de temàtica variada, entre els quals destaquen els de pirates i els de batalles. A més, també van atreure una gran quantitat de participants les zones per a col·leccionistes, la zona de dibuix i color per als més petits o les activitats d’animació infantil. D’altra banda, l’obertura prèvia per a grups concertats va reunir, la setmana passada, 150 persones. Alumnat d’escoles de la ciutat va poder gaudir de part d’aquestes propostes, a més d’altres activitats com contacontes.

Com és habitual, part de la recaptació s’ha destinat a finalitat solidària i es destinarà a finançar les activitats d’Oncolliga Sabadell. A Sabadell som clicks l’organitzen conjuntament l’associació Somosclicks i l’Ajuntament.

En aquesta galeria us podeu fer una idea de com era l’exposició del 2015:

[gmedia id=30]

Leave a Reply

Your email address will not be published.