Publicitat
Publicitat

L’Escola Jaume Viladoms de Sabadell celebra un carnaval ple de colors El centre va fer una festiva rua on hi van participar més de 300 alumnes disfressats de diferents temàtiques

jaume viladoms

La pluja no va aturar la divertida rua de carnestoltes (c) Jaume Viladoms

Els alumnes, mestres i professors del centre Jaume Viladoms de Sabadell van protagonitzar un carnestoltes molt divertit, amb una rua de disfresses de tota mena que va passar pels carrers que envolten l’escola i va omplir de color el plujós divendres de carnaval. Des dels més petits, acompanyats dels mestres, fins als alumnes de secundària, van fer de la festa del carnestoltes una jornada molt lúdica i divertida.

Més de 300 alumnes acompanyats dels mestres van fer una rua pels voltants de l’escola, sota l’atenta mirada dels pares, mares, avis i àvies La comparsa de disfresses va ser molt participativa i plena de color, com acostuma a celebrar-se en aquesta escola sabadellenca. Bombers, pirates, animadores i tot tipus de personatges van aconseguir que un any més la setmana de la disbauxa fos un absolut èxit de participació i d’emocions entre alumnes de diferents edats i cicles.

jaume viladoms

Uns pirates amb tot tipus de detalls (c) Jaume Viladoms

Leave a Reply

Your email address will not be published.