Publicitat
Publicitat

La Joventut de la Faràndula reviu ‘La increïble història de Peter Pan’ al Teatre la Faràndula

La Joventut de la Faràndula reviu ‘La increïble història de Peter Pan’ al Teatre la Faràndula

DSC_1922

La Joventut de la Faràndula reestrena aquest cap de setmana la seva versió d’un dels grans contes clàssics de tots els temps. La increïble història de Peter Pan torna al Teatre la Faràndula per representar-se en quatre ocasions després que la temporada passada reunís més de 4.300 espectadors al teatre del carrer Alfons XIII. Es tracta d’una adaptació del conte de J.M. Barrie escrita per Arnau Solsona, que també la dirigeix juntament amb Maria Closas. Es podrà veure durant dos caps de setmana, els dissabtes i diumenges a la tarda. A l’agenda del Petit Sabadell disposeu de totes les dades d’aquestes representacions.

Per bé que no es tracta estrictament d’un musical, un dels grans atractius d’aquesta proposta és la música.  La increïble història de Peter Pan incorpora diversos temes composats especialment per a l’ocasió per alguns dels grups i músics catalans més populars del moment. Es tracta de Joan Colomo, Els Catarres, Sanse Sal, Oest i Lluís Oliva. L’altra gran aposta de l’espectacle són els efectes especials que permeten, per exemple, que els protagonistes s’enlairin volant cap al País de Mai Més.

DSC_1452La posta en escena combina l’acció i l’humor. El repartiment està integrat majoritàriament per alumnes o exalumnes del Taller de Teatre Infantil i de l’Aula Jove de la Joventut de la Faràndula, que afronten amb aquesta producció la seva primera experiència amb el públic habitual de les propostes faranduleres. Els personatges principals els interpreten Joan Blázquez (Peter Pan), Mireia Vilapuig (Wendy), Jan Saura i Dani Peig (els germans John i Michael). Tots ells, perseguits pel malvat Capità Garfi, interpretat per Boi Sagrera, i els pirates, un dels principals atractius de la producció per als més petits.

Fotos (c) David Bisbal

Leave a Reply

Your email address will not be published.