Publicitat
Publicitat

La CAMS, una nova escola d’arts escèniques amb més de catorze anys d’experiència a Sabadell L'Escola de Música i Arts Sant Nicolau es transforma per consolidar l'oferta de música, dansa, teatre i cant modern

La CAMS

Les classes de cant coral per a nens és una de les activitats destacades

L’antiga Escola de Música i Arts Sant Nicolau s’ha convertit en el Centre d’Arts i Música de Sabadell (La CAMS), la nova escola d’arts escèniques de la ciutat que neix amb més de catorze anys d’experiència. L’equipament ha ampliat la seva oferta formativa d’activitats artístiques i obre les seves portes a tots els nois i noies interessants en aprendre música, dansa, teatre o cant modern. Els estudis musicals de La CAMS es realitzen seguint el pla reglat del Conservatori del Liceu, cosa que consolida La CAMS com un centre de primer nivell i l’únic de Sabadell que pot oferir aquesta vinculació als seus alumnes. El Conservatori del Liceu és una institució que ofereix ensenyaments musicals arreu del país a través d’una xarxa d’escoles de música que comparteixen una mateixa metodologia i unes activitats orientades a garantir el màxim nivell qualitatiu.

La CAMS compta amb els professionals més qualificats per ensenyar les diferents disciplines artístiques que s’hi imparteixen. Seguint amb la tradició de l’antiga Escola de Música Sant Nicolau, la formació musical és la seva principal activitat i tots els professors compten amb una titulació superior d’instrument.

Les disciplines que es poden estudiar a La CAMS són música, dansa, teatre i cant modern, i s’ofereixen classes per a tots els nivells i edats. D’aquesta manera, La CAMS té l’objectiu de promoure l’educació artística per ajudar al desenvolupament d’habilitats com la concentració, la creativitat, la sensibilitat o el treball en equip. Actualment, La CAMS té les inscripcions obertes per a totes les seves activitats infantils, per a adolescents i per a adults.

L’oferta musical inclou un taller de sensibilització musical infantil per a nens i nenes a partir de quatre anys. Es tracta d’una activitat de descobriment del ritme i l’entonació de forma lúdica, a través de jocs, en el qual es treballa la psicomotricitat i es desenvolupa l’oïda mentre es prepara als infants per a nivells superiors. D’altra banda, també s’ofereix el pla d’estudis reglat del Conservatori del Liceu, un curs on els infants aprenen el llenguatge musical i a tocar instruments en grups reduïts. Aquí es prepara els nois i noies per fer els exàmens al Conservatori del Liceu.

La CAMS

El centre té actualment les inscripcions obertes

La dansa és una de les altres activitat destacades a La CAMS. Hi realitzen un taller d’iniciació a la dansa per a nens de 3 a 5 anys, que està enfocat a la coneixença del cos i els moviments corporals. Es treballa el ritme i la improvisació de moviments a través de la música.

Per als nens més grans, també hi ha un taller de dansa infantil, on aprenen els diferents estils de dansa a través d’activitats amenes que els despertin el desig de seguir avançant en aquesta disciplina i, en general en l’àmbit de les arts escèniques. Pel que fa al teatre i al cant coral, La CAMS realitza classes de cant modern per a adolescents (de 12 a 18 anys) i un taller de teatre per a nens i nenes de 6 a 11 anys.

Per a més informació sobre les activitats que fa LA CAMS, podeu posar-vos en contacte amb l’escola a través de la seva pàgina web: www.lacams.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.