Publicitat
Publicitat

La Bassa i les piscines municipals de Sabadell obren la temporada d’estiu 2015

La Bassa Sabadell

La Bassa de Sant Oleguer

La Bassa i les piscines municipals de Sabadell han obert avui, 17 de juny, la seva temporada d’estiu 2015, que s’allargarà fins el 30 d’agost en el cas de la gran piscina de Sant Oleguer i fins el 4 de setembre a les piscines públiques de Cal Marcet, Ca n’Oriac, Olímpia i Campoamor. Aquest any, igual que l’any passat es podrà comprar a taquilla l’entrada anticipada per a un altre dia en totes les instal·lacions. Així mateix, els usuaris adquireixin l’entrada podran sortir de l’equipament i tornar a entrar el mateix dia sense necessitat de tornar a pagar.

La Bassa i les piscines municipals afronten la temporada amb la previsió que, un any més, rebran milers de visitants. L’any 2014, La Bassa va rebre un total de 123.895 banyistes. El conjunt de piscines municipals va registrar una afluència global de 64.563 persones. La d’Olímpia va ser la més concorreguda, amb 23.436 visitants, seguida de Cal Marcet (21.763), Campoamor (20.381) i Parc del Nord (19.344).

La Bassa obrirà cada dia de 10 del matí a dos quarts de 8 del vespre, mentre que la resta estaran obertes els dies feiners d’11 del matí a dos quarts de 8 del vespre i els dissabtes, diumenges i festius de 10 del matí a dos quarts de 8 del vespre. Pel que fa als preus, n’hi ha de diferents segons es tracti d’una entrada individual o de grup i segons l’edat i els dies. També hi haurà abonaments individuals, de deu visites o abonaments familiars. Els menors de quatre anys no paguen entrada.

Cursets de natació

Coincidint amb l’obertura de la temporada, l’Ajuntament de Sabadell desenvoluparà, un any més, diferents activitats aquàtiques, ja sigui per aprendre a nedar, per fer perfeccionament o gimnàstica a l’aigua. D’aquesta manera, persones de totes les edats podran gaudir tant de la natació com de les propostes aquàtiques recreatives. Les activitats es portaran a terme a les piscines municipals Olímpia, Cal Marcet, Campoamor, Parc del Nord i Joan Serra. Els grups es divideixen per edats i també per nivells (iniciació, intermedi i avançat). La plaça de Sant Roc ha editat una publicació digital en la qual podeu consultar totes aquestes activitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.