Kid’s House, una escola bressol familiar i molt respectuosa amb els infants en ple Centre de Sabadell. Les instal·lacions, el personal, l'aposta per l’anglès i un pati espectacular caracteritzen aquesta llar d’infants

Kid's House Sabadell

Una escola bressol familiar i molt respectuosa amb els infants. Així és com es defineix Kid’s House, una espectacular llar d’infants del carrer Sant Honorat, en ple Centre de Sabadell, en la qual els petits de casa trobaran no només unes instal·lacions àmplies i de qualitat sinó també un entorn creatiu, una educació respectuosa amb el seu desenvolupament i una presència diària de l’anglès amb professors natius, entre moltes d’altres avantatges, com per exemple cuina pròpia o un pati extraordinari.

“Oferim un entorn segur, amb unes instal·lacions adequades i un personal molt motivat per proporcionar un tracte proper, familiar i molt respectuós amb les singularitats de cada nen o nena”, expliquen els responsables de Kid’s House. N’és un exemple el fet que es tracti d’una escola oberta en la qual les mares, pares o avis entren directament a l’aula per portar o anar a buscar els infants, de forma que el tracte amb les mestres/tutores és directe i diari.

Kid's House Sabadell 02“Això dóna molta tranquil·litat, no només perquè facilita informació de primera mà sinó també perquè permet comprovar l’ambient agradable, estimulant i feliç en què es troben els nostres fills”, expliquen a Kid’s House. “És una pràctica molt senzilla, però a la vegada és una tasca que requereix un equip humà molt compromès”, afegeixen.  Aquesta escola bressol del Centre de Sabadell posa un especial èmfasi en cuidar els petits detalls que permetin oferir una educació de qualitat en un sector que “requereix molta humilitat i una millora constant”.

En aquesta línia, Kid’s House té trets diferencials ben consolidats. El més conegut és la introducció de l’anglès des del primer dia amb personal especialista natiu. Actualment es dediquen unes 10 hores setmanals a aquest idioma, molt per damunt de qualsevol altra escola bressol de Sabadell.

Cuina pròpia amb àpats casolans i de qualitat

Una altra especificitat és el fet de disposar de cuina pròpia, que ofereix menjars molt casolans i de gran qualitat, amb productes de proximitat i amb processos d’elaboració molt respectuosos. “Els nostres àpats són sans i naturals, lluny de la tendència de molts menjadors escolars en els quals tot el que s’ofereix és a base de semielaborats”, expliquen. I ho exemplifiquen amb el fet que l’aparell que més fan servir, pràcticament en exclusiva, és el forn “i per als més petits les Thermomix”. Fins i tot el la coca dels berenars s’elabora íntegrament, començant per la massa.

Kid's House Sabadekk 03A més, l’escola disposa d’unes instal·lacions generoses en espai, molt lluminoses, situades a una sola planta i amb un pati senzillament espectacular, un autèntic oasi verd en ple Centre de Sabadell. També disposen d’una aula específica per a música i psicomotricitat. “És un recinte molt agradable tant per als nens com per treballar-hi. Qui no voldria estar en un entorn amb tant d’espai i amb un jardí magnífic i tot plegat a dos minuts caminant del Centre?”, expliquen els responsables de Kid’s House.

Aquest és, precisament, un dels aspectes més reconeguts per les famílies que porten els seus petits en aquesta escola bressol. Naturalment hi ha una gran varietat d’usuaris per bé que la importància que es dóna a l’anglès fa que hi hagi també moltes famílies procedents de països on aquesta és la primera llengua, juntament amb el francès o l’italià, per exemple. “Això és molt positiu i enriquidor perquè reflexa la societat en la que vivim i la realitat d’un món cada dia més obert i global”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.