Publicitat
Publicitat

Kidnelis i el Petit Sabadell publiquen un avanç d”El Joc de la Montse’ per estimular els bons hàbits infantils El joc educatiu d'il·lustracions retallables, creat per la sabadellenca Montse Sallés, es posarà a la venda l'any vinent

el joc de la montse

El joc treballa hàbits com tirar la cadena, no barallar-se o ordenar les joguines | (c) Kidnelis

Kidnelis, l’empresa sabadellenca especialitzada en joguines d’autor i educatives, i el Petit Sabadell, aprofitaran aquest Nadal per fer, en exclusiva, l’avanç editorial d’El Joc de la Montse, un entreteniment de retallables pensat per estimular els bons hàbits als petits de la casa. Es tracta d’una creació original de la sabadallenca Montse Sallés, una mestra d’educació infantil traspassada fa més d’un any, i explica, a través d’imatges i de forma lúdica, els costums del dia a dia que els nens i nenes han d’adquirir. Alguns dels escenaris que planteja són practiques com rentar-se les dents, dutxar-se, seure bé, compartir les joguines, no barallar-se, penjar la roba, o ordenar les joguines, entre d’altres.

El Petit Sabadell i Kidnelis publicaran un prellançament d’El Joc de La Montse, que consistirà en tres fascicles per descarregar, imprimir i retallar. Es tracta d’un joc il·lustrat en el qual els petits jugadors han de retallar les figures i decidir quina és l’actuació correcta en cada cas. Un exemple: estar de cap per avall al sofà, amb tot ple de joguines, o estar ben assegut i tenir les joguines ordenades? El bon comportament s’explica a través de divertits dibuixos amb els quals els petits s’hi senten reflectits i hauran d’escollir quin és el més desitjable.

El joc es posarà a la venda d’aquí un any i constarà d’un cub amb sis cares que il·lustraran els diferents escenaris en què els nens han de conèixer els hàbits:  l’escola, el menjador de casa, el lavabo o el pati, per exemple.  “Són entorns on habitualment es mouen els nens i on cal adoptar-hi certs hàbits socials”, explica Joan Reixach, fundador i director de Kidnelis. “Es comercialitzarà en una caixa molt maca i amb un format pràctic per a l’ús domèstic. A més, cada vegada hem d’adaptar els nostres jocs per poder utilitzar-los a l’escola, però en aquest cas no caldrà perquè el format original és perfecte per jugar a l’aula”

El Petit Sabadell farà l’avanç editorial d’El Joc de la Montse durant les vacances escolars de Nadal. Durant les tres properes setmanes es publicaran els tres primers fascicles del joc. Així, entre els dinars i sopars de les festes nadalenques, els petits podran agafar les tisores i provar aquesta nova joguina. Els membres del Club Petit Sabadell tindran el privilegi de rebre els tres fascicles de cop, sense haver d’esperar a que acabin les vacances de Nadal per tenir-los tots.

El Joc de la Montse sortirà a la llum gràcies a la feina de Kidnelis i la dels altres dos autors del joc, la Neus Salomó, mestra d’educació primària i companya de la Montse Sallés, i Raúl GC, un il·lustrador i dissenyador amb una llarga trajectòria. A Kidnelis són experts en fer jocs d’autor i de casa nostra, i en aquest sentit, “fa molta il·lusió treure un joc que va crear la Montse ja que és una persona molt estimada i coneguda a Sabadell“, afirma Joan Reixach.

Leave a Reply

Your email address will not be published.