Publicitat
Publicitat

La Joventut de la Faràndula i el Petit Sabadell et convidem a conèixer ‘Ratatouille, el petit xef’!

L’any passat va ser un autèntic èxit en la seva estrena i aquest any, com no podia ser d’altra manera, torna a la cartellera de la Joventut de la Faràndula. Es tracta de Ratatouille, el petit xef, la versió farandulera de la pel·lícula del mateix nom que es podrà veure en sis ocasions al Teatre La Faràndula els dies 4, 5 11 i 12 de març de 2017. Si sou membres del Club Petit Sabadell creueu els dits perquè sortegem un pack familiar (de 4 entrades) per assistir a la funció de l’espectacle prevista pel diumenge 5 de març a les 12 del migdia a l’escenari del carrer de la República. Ratatouille, el petit xef és un espectacle dirigit per Albert Gorina i Magda Palau que pren com a protagonista en Linguini, un noi de París que, sense saber res de cuina, arriba a ser un aclamat xef gràcies a una ajuda inesperada. La proposta la protagonitzen Lua Amat, Eric Alés i Alba Garcia, caps de cartell d’un repartiment que inclou actors i actrius de totes les edats. L’espectacle compta amb música de Keko Pujol i amb coreografies de Cristina Allande.

El concurs el farem entre tots els membres del Club Petit Sabadell, així que si encara no estàs registrat/da, aquest és el moment! Fes-ho ja i entra ja en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Sabadell per tal que no te’n perdis ni una! Si ja estàs registrat/da, no cal que facis res. La teva participació és automàtica. Pensa que més de 1.300 famílies de Sabadell i el Vallès Occidental ja són del Club! 

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Sabadell fins el diumenge 26 de febrer de 2017 a les 23:59h. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del teatre abans de començar la funció. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.