Publicitat
Publicitat

Un total de 52 alumnes de l’Escola Jaume Viladoms participen a l’estrena d”eMusiona’t’ a Girona

Emusiona't Jaume Viladoms 01

Els alumnes del Jaume Viladoms assajant | Cedida

Un total de 52 alumnes de cicle inicial d’educació Primària del Centre Jaume Viladoms participaran aquest diumenge, 13 de març de 2016, a l’espectacle musical eMusiona’t, que es farà a l’Auditori de Girona. Es tracta d’un muntatge musical creat pels professors i professores del Departament Col·laboratiu de Música de la Fundació Tr@ms, del qual l’escola en forma part. Aquest departament s’estén transversalment des d’educació Infantil fins a Batxillerat amb l’objectiu de compartir coneixement musical innovador: recursos, experiències, pràctiques, etcètera, entre tots els professors de música dels centres.

Emusiona't Jaume Viladoms 01

L’espectacle s’ha preparat a classe de música | Cedida

El fil conductor de l’obra d’eMusiona’t són en Pau i la Nora, dos amics que creixen junts i viuen experiències plegats. Al llarg de la seva infància i adolescència aprendran a gestionar aquestes vivències. El public podrà conèixer com viuen aquestes emocions perquè es podrà endinsar en el seu pensament al llarg de l’espectacle. Una mostra de com evolucionen i com gestionen el seu món interior per tal de relacionar‐se amb els seus iguals. La música els acompanyarà en aquest camí. Un total de 750 alumnes, des d’educació Infantil a l’ESO, units per donar forma sobre l’escenari a una obra musical que farà viatjar al públic per les emocions dels nens i nenes, des que neixen fins que són adolescents. Un espectacle innovador en el qual l’educació emocional, la música i la tecnologia van agafats de la mà.

En la seva presentació a l’Auditori de Girona, més de dos mil espectadors podran gaudir d’aquest espectacle. Escoles de Barcelona, Roses, Mollet del Vallès, Vic, Sant Fruitós de Bages, Mataró, entre d’altres, s’han unit per preparar aquest musical.  Preparat  a l’aula de música (cant coral) amb l’ús de les tecnologies per poder-se coordinar i una trobada general per cicles educatius fan d’aquest projecte un element molt engrescador per als alumnes i professors participants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.