Publicitat
Publicitat

El centre educatiu Jaume Viladoms participa amb més de 200 persones a la Barcelona Magic Line La caminada solidària a favor de l'Obra Social de Sant Joan de Déu va recaptar aquest any 280.000 euros

EL centre educatiu Jaume Viladoms a la Barcelopna Magic Line 01

Els participants sabadellencs, a Barcelona | (c) Jaume Viladoms

INFORMACIÓ ELABORADA PEL CENTRE EDUCATIU JAUME VILADOMS

La comunitat educativa del centre educatiu Jaume Viladoms té integrat en el seu ideari i dia a dia la solidaritat, el respecte, l’esforç i el treball en equip. El diumenge 5 de març de 2017, el centre va inscriure 230 participants a la Barcelona Magic Line (BML). Sis grups van fer la ruta dels 10 quilòmetres, cinc grups la de 20 quilòmetres i un  grup de valents van fer el recorregut complert amb els 30 quilòmetres. Tota la comunitat del projecte educatiu Jaume Viladoms (professos, alumnes, famílies i personal d’administració i serveis) va participar en aquest acte amb la voluntat de promoure els hàbits saludables, des d’una perspectiva solidària, en el qual la competitivitat tan sols és al voltant d’un mateix i el repte esportiu és el que cada equip s’ha marcat (10, 20 o 30 quilòmetres).

EL centre educatiu Jaume Viladoms a la Barcelopna Magic Line 02

L’activitat ha tancat les jornades esportives del centre | (c) Jaume Viladoms

La valoració dels participants va ser molt positiva, la convocatòria estava molt ben organitzada i tothom era molt participatiu i solidari. Aquest any, durant el recorregut es van poder visitar els museus de la muntanya de Montjuïc. Jaume Viladoms és la quarta ocasió en que hi  participa.

La BML és una caminada solidària que recorre els turons de Barcelona i està organitzada per l’Obra Social Sant Joan de Déu. En aquesta edició es van superar els 10.000 participants de l’anterior, concretament van ser 12.000. Van col·laborar 700 voluntaris i 200 empreses i la recaptació solidària va superar els 280.000 euros. Jaume Viladoms està molt satisfet d’haver aportat el seu granet de sorra en aquest projecte.

Aquesta activitat va posar cloenda a la 27a edició de les jornades esportives, organitzada pel professorat i els alumnes del centre educatiu Jaume Viladoms i amb una participació de més de 800 alumnes, entre 6è de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.