El cicle ‘Hi Som!’ programarà dos espectacles infantils els dies en què estava prevista la Festa Major de Sabadell Es tracta d'un concert sobre els Beatles amb la Iaia Rockera i una sessió de contes amb la rondallaire Rosa Fité

Hi som festa major

La Iaia Rockera presentarà un espectacle sobre els Beatles per als més petits

REDACCIÓ | El cicle Hi Som!, que al llarg de tot aquest estiu proposa concerts-sopars a la terrassa d’Urpí als Jardins, la cafeteria de l’Espai Cultura Sabadell, s’obrirà als espectacles familiars aprofitant els dies en què s’havia de celebrar la Festa Major de Sabadell, finalment cancel·lada degut a la situació sanitària. Els organitzadors de la iniciativa, UiU Promotors, han presentat una programació especial titulada Hi Som per Festa Major! amb vuit espectacles entre le 4 i el 7 de setembre, entre els quals n’hi haurà dos adreçats a les famílies: un de música amb La Iaia Rockera i una sessió de contes amb la rondallaire vallesana Rosa Fité. Les entrades per a aquests espectacles ja es poden adquirir online o bé, presencialment, a La Granja (c. Escola Industrial 34). Totes les propostes inclouen una consumició.

La primera de les propostes familiars es portarà a terme el dissabte 5 de setembre (12.00). La Iaia Rockera protagonitzarà The Beatles amb The Beatboys, un concert pensat per a què els més petits descobreixin el grup de Liverpool de la mà dels Beatboys, la formació sabadellenca que en els últims anys s’ha erigit com una de les millors bandes tribut de la mítica formació britànica. La proposta repassa els temes més coneguts de The Beatles mentre els petits fan diverses activitats de la mà de la protagonista.

hi som festa major 2

La rondallaire Rosa Fité

Per la seva banda, Rosa Fité presentarà a Hi Som per Festa Major! el seu espectacle Contes que fan festa el diumenge 6 de setembre al migdia (12.00). La proposta s’adreça a tots els públics i es basa en contes plens d’emocions, sorpreses, cançons i fins i tot, una mica de ballaruga. A més, la sessió s’adapta a l’auditori, de forma que el repertori d’històries varia en funció de les edats dels espectadors.

Jornades especials

Hi Som per Festa Major no pretén, segons els seus impulsors, substituir la Festa Major de Sabadell, “però sí constribuir a fer una mica més especials” les jornades en què s’havia de fer la festa grossa sabadellenca. A més dels espectacles infantils, el cicle inclourà concerts de Manuel Fuentes, Cristian Saucedo, The Beatboys, el Kim Marín Quartet o els Mariners de Riera. El moment culminant arribarà amb l’espectacle Una tarda amb Joan Pera, que el popular i veterà actor català protagonitzarà el diumenge 6 de setembre a la tarda (18.00).

Tots els espectacles es realitzaran amb totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries, entre les quals l’aforament reduït i nominal. De fet, aquestes mesures ja s’han aplicat en els concerts realitzats fins ara al cicle Hi Som!, que va començar a principis de juliol i està tenint un gran èxit de públic com ho demostra que en les sessions ja desenvolupades s’han exhaurit les localitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.