‘El conte de Hansel & Gretel’ porta 2.700 persones al teatre La Faràndula

'El conte de Hansel & Gretel' de la Joventut de la Faràndula

El vestuari i l’escenografia són espectaculars | (c) Petit Sabadell

Un total de 2.700 persones han passat aquestes últimes tres setmanes pel Teatre la Faràndula per veure El conte de Hansel & Gretel, el muntatge que la Joventut de la Faràndula va estrenar el maig de 2015 i que ara s’ha reposat en sis ocasions. Aquests resultats corroboren l’èxit d’aquest musical, creat a partir del conte clàssic dels Germans Grimm i de l’obra La caseta de xocolata, escrita i dirigida per Salvador Peig l’any 2001. Aquesta proposta, dirigida del propi Peig i per Maria Pla compta amb un seguit de temes musicals composats pel productor musical Xasqui Ten i amb coreografies de Montse Argemí, de l’Escola de Dansa Bots.

Més enllà del nombre d’espectadors, però, els responsables del muntatge estan especialment satisfets de la seva reacció. “Hem aconseguit seguir la inèrcia de la passada temporada. El públic marxa molt content després de veure la funció i això és molt positiu tant per la companyia com per a l’entitat”, valora Peig. A la proposta hi participen 41 actors d’edats molt variades, encapçalats per dos intèrprets sortits de l’Aula Jove de Teatre de la Joventut de la Faràndula, Marta Rodrigo (Gretel) i Dani Arboleda (Hansel). L’espectacle compta amb una escenografia molt atractiva, especialment quan apareix en escena la caseta de xocolata, i un vestuari ple de color, que són dels elements que més atracció generen entre el públic.

Peig, reescollit president

Directors El conte de Hansel & Gretel

Salva Peig i Maria Pla | (c) Petit Sabadell

Les dues últimes funcions d’El conte de Hansel & Gretel d’aquesta temporada a la Faràndula (on el muntatge es tornarà a representar, per últim cop, el proper novembre) han coincidit amb la renovació de la presidència de la Joventut de la Faràndula, una de les principals entitats del panorama infantil i familiar sabadellenc. Salvador Peig va ser reescollit per al càrrec en una assemblea extraordinària que es va portar a terme divendres passat i en la qual els socis farandulers li van renovar la confiança amb 57 vots a favor, 10 en contra i 4 en blanc. D’aquesta forma, la candidatura de Peig va aconsegir sense problemes el suport de més dels 2/3 dels participants a l’assemblea que marquen els estatuts de l’entitat a l’hora d’escollir el seu màxim representant.

El programa de Salvador Peig per als propers quatre anys, “és un programa continuista, que no conformista”. “Volem millorar any rere any seguint la línia que hem portat fins ara els diferents presidents, aportant la màxima qualitat als nostres productes i implicant al màxim a tots els membres“, assegura Peig,  satisfet de la feina que ha realitzat els últims quatre anys i que s’ha basat en “obrir més la Joventut de la Faràndula a Sabadell i participar del dia a dia de la cultura a la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.