Publicitat
Publicitat

Gresol International American Schoool prepara un campament d’estiu íntegrament en anglès Hi haurà multitud d'activitats esportives i artístiques per divertir-se i aprendre l'idioma

Summer Camp Gresol

(c) Gresol International American School

El curs és a punt d’acabar i això vol dir que són a punt de començar els casals d’estiu, que garanteixen que els petits i petites de casa continuen formant-se, tot i que d’una manera diferent, durant les vacances escolars. En aquest context, Gresol International American School, el col·legi americà del Vallès, portarà a terme un un innovador Multi-Activity Summer Camp 2018 a les seves instal·lacions de la carretera de Matadepera, ben a prop tant de Sabadell com de Terrassa.

Aquest campament de pluriactivitats tindrà una durada de cinc setmanes i es durà a terme íntegrament, al cent per cent, en anglès. Combinarà activitats com el beisbol, les manualitats, l’storytelling, la música i moltes altres coses. “No hi ha una millor manera d’aprendre anglès i divertir-se alhora”, asseguren els seus impulsors. La iniciativa està oberta a nens i nenes de 2 a 5 anys i es portarà a terme entre el 25 de juny i el 27 de juliol. Les places per al Summer Camp de Gresol es poden reservar en aquest enllaç.

Leave a Reply

Your email address will not be published.