Publicitat
Publicitat

Recepta de gelat de cireres

gelat de cirera

(c) www.golosolandia.com

Què nois i noies, com ha anat l’agost? Heu passat unes bones vacances?  I la Festa Major? Bé? Vinga, que cal anar pensant en la tornada a l’escola. I per a què se us faci un pèl més dolça avui us proposo fer un gelat de cireres. Sí, ja sé que em direu que les cireres són més pròpies de finals de primavera i principis d’estiu, però el cert és que hi ha punts de la geografia espanyola on aquests fruits es recullen fins a finals d’agost. I els devem als romans del segle primer abans de crist poder gaudir d’aquests fruits vermells tan bons que van exportar des de Grècia.  I jo dec la recepta a la Míriam Fabà de www.veganeando.com.

Les cireres tenen, com totes les fruites, nutrients molt beneficiosos per a la nostra salut: fructosa i fibra, vitamines C i A, potassi i calci que van bé per al nostre sistema nerviós i muscular, i els nostres ossos i dents, respectivament. I també contenen antioxidants que ajuden al nostre organisme a no envellir de manera prematura. Per tant, els pares i els avis també gaudiran de les propietats beneficioses d’aquest gelat!

Ingredients

  • 250g de cireres sense pinyol congelades a trossos (per tant les haureu de comprar, treure’ls el pinyol, tallar-les i congelar-les, abans de fer la recepta)
  • 100 g de crema d’ametlles  (en podeu trobar a establiments especialitzats en nutrició i suposo que a la majoria de supermercats també)
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • Cireres fresques per decorar

Elaboració

Col.loqueu les cireres congelades al got de la batedora, juntament amb la crema d’ametlles i la canyella en pols.

Tritureu-ho molt bé fins a obtenir una massa uniforme de color vermell viu amb textura cremosa.

Serviu la crema en terrines o gots i decoreu les postres amb un parell de cireres fresques i una mica de canyella en pols.

I molt bon i dolç profit!!!!

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.