Publicitat
Publicitat

Gats i gossos: principals diferències

Gats i gossos: principals diferències

En aquesta ocasió vull centrar-me en analitzar les principals diferències entre els gats i gossos. Si ens centrem en les estadístiques d’animals de companyia al nostre país, l’any 2011 es van perdre o abandonar 1.211 gossos i només 594 gats.

Ja veieu que, tot i que els dos animals són considerats de companyia, entre ells són molt diferents. De fet, els gossos són més carinyosos, normalment es deixen fer carícies… i, a més, pots sortir amb ells a passejar pel carrer i sempre estan pendents del seu amo. Però no tots els gossos són animals de companyia: hi ha gossos de guàrdia, policia, de caça, d’aigua o pastors, entre d’altres.

Pel que fa als gats, aquests són més independents i van més per lliure. Hi ha qui considera que no són tant carinyosos, tot i que això no vol dir que tinguin una estreta relació amb el seu amo. Amb tot, la principal diferencia radica en el fet que la relació dels humans amb els gossos és més fàcil que amb els gats.

Com a conclusió final, la meva recomanació personal és que si esteu dubtant entre adquirir o adoptar un gas o un gat, tingueu en compte les seves diferències per triar l’animal que millor s’adapti a les vostres necessitats i estil de vida.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.