Publicitat
Publicitat

La 19a edició de la Festa de la Primavera reuneix més de 5.000 persones a la Masia de Can Deu

Festa-Primavera-2016Un total de 5.308 persones han passat aquest any –ahir diumenge– per la 19a edició de la Festa BBVA de la Primavera a l’Espai Natura Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, una xifra que els organitzadors consideren “òptima” perquè “va permetre la realització de totes les activitats sense massificacions” i consolida la celebració com una cita “clàssica i imprescindible del calendari d’activitats familiars de la regió metropolitana de Barcelona”. La jornada es va dedicar a la recuperació del Bosc de Can Deu i a la promoció del conreu i consum de llegums ja que el 2016 és l’Any Internacional de les Llegums de la FAO, l’Organització Mundial de l’Alimentació. Per això, a l’era de la Masia de Can Deu, els participants van poder degustar plats elaborats amb aquest producte per diferents restaurants del Vallès Occidental, mentre que alguns dels tallers familiars també van tenir-lo com a protagonista, com Fem una catapula amb llegums o un mosaïc amb plastilina i llenties de colors.

Els tallers familiars van tornar a ser una de les atraccions més concorregudes juntament amb els jocs autònoms. També van ser molt participatius els dos concursos novetat d’aquest any, un de fotografia i un de dibuix infantil, al qual es van presentar 225 creacions centrades en la pròpia Festa, la Masia de Can Deu i la primavera en general. Igualment, per als més petits, va cridar molt l’atenció la gimcana dedicada a La mongetera màgica, en la qual els participants van poder exercir la seva solidaritat amb el més necessitats tot lliurant el seu premi, llaunes de tonyina, a l’entitat social Rebost Solidari.  Els assistents van poder gaudir també d’una animada cercavila a càrrec de Band the Marxa i de diferents sessions d’acrobàcies realitzades amb bicicletes BMX per joves del grup Proramp, especialment pensades per a un públic juvenil. La cloenda de la Festa la va protagonitzar la coral de noies Cantabile, un dels protagonistes de la darrera edició del programa dse TV3 Oh Happy Day!

>> A la pàgina del Petit Sabadell a Facebook pots veure un àlbum de fotografies de la 19a. edició de la Festa de la Primavera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.