Publicitat
Publicitat

Èxit de la Festa BBVA de la Tardor 2020 en la seva versió ‘online’ a través de YouTube Més de 500 usuaris van seguir en directe la retransmissió, plantejada com un programa televisiu i participatiu

Festa BBVA de la Tardor 2020

Un moment de la retransmissió, amb el televisiu Dani Jiménez | (c) Fundació 1859 Caixa Sabadell

REDACCIÓ | La Festa BBVA de la Tardor 2020 va superar ahir la prova de foc de virtualitzar —és a dir, fer en línia– una celebració que l’any passat va reunir més de 6.000 persones a l’Espai Natura Sabadell de la Masia de Can Deu. La retransmissió de la Festa a través del canal de la Fundació 1859 Caixa Sabadell a YouTube va reunir més de mig miler d’usuaris d’aquesta xarxa. Comptant el fet que darrera de cadascuna d’aquestes connexions hi havia més d’una persona i a la vista de la interacció que es va registrar al xat paral·lel a l’emissió i a les xarxes socials, els organitzadors en fan un “balanç molt positiu”.  A més, cal comptar que la Festa continuarà penjada a la xarxa, tant en la versió íntegra com en vídeos de cada activitat, cosa que en els propers dies farà augmentar, amb tota seguretat, el seu abast.

La Festa es va emetre íntegrament des de la Masia de Can Deu, plantejada de forma molt similar a un programa televisiu però amb la intenció que els espectadors no només la miressin sinó que participessin en les activitats proposades, com tallers de manualitats amb productes típics de la tardor, un taller per aprendre a fer panellets, una demostració d’escultura amb carbasses o tres experiments de la mà del popular científic Dani Jiménez. També va incloure una visita als animals de la granja i un recorregut per diferents parts de la Masia, entre d’altres continguts. L’actor Òscar Castellví i el periodista Marc Sabater van ser-ne els conductors.

“Estem molt agraïts per haver pogut fer una de les activitats més emblemàtiques de l’Espai Natura en aquests moments tan complicats i haver-la pogut compartir amb la gent que està a casa”, explica Joan Carles Sunyer, director de la Fundació 1859 Caixa Sabadell. A més de les connexions i de la participació del públic, Sunyer valora també que “tant a nivell de continguts com a nivell tècnic, es va oferir un programa de molta qualitat i molt atractiu per a diferents públics”.

Dos concursos oberts

Al fet que la Festa BBVA de la Tardor 2020 es mantingui penjada a la xarxa, a les possibilitats de participació s’hi sumen dos concursos vinculats a la celebració que es mantindran oberts encara durant uns dies. Es tracta d’un concurs de preguntes sobre l’Espai Natura Sabadell a través de la plataforma Kahoot i del concurs del Cargol Tafaner. En el primer dels casos, els participants poden posar a prova els seus coneixements sobre la Masia de Can Deu i els animals de la granja i poden buscar les respostes al mapa interactiu d’aquest equipament que s’ha posat en marxa darrerament. S’hi pot prendre part fins el 28 de novembre i els guanyadors tindran visites i activitats gratuïtes a l’Espai Natura.

Pel que fa al concurs del Cargol Tafaner, els participants han de localitzar aquest cargol a la retransmissió de la Festa. L’animaló es va ‘colar’ en quatre ocasions per sorpresa en la retransmissió. Les persones que el localitzin i omplin correctament el formulari que hi ha a la web de la Fundació 1859 Caixa Sabadell entraran en el sorteig d’un cap de setmana familiar a l’alberg rural Lo Molí de Bot, a la Terra Alta. El termini per participar es tancarà el 31 d’octubre.

Des d’aquí podeu recuperar la Festa BBVA de la Tardor 2020 i fer les activitats que us proposen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.