Publicitat
Publicitat

El centre Jaume Viladoms tanca amb èxit una nova jornada de donació de sang amb alumnes, professors i veïns Els estudiants dels cicles formatius van coordinar-se per organitzar la iniciativa amb el Banc de Sang i Teixits

INFORMACIÓ ELABORADA PEL CENTRE JAUME VILADOMS

Donació sang Jaume Viladoms

A la jornada van donar sang més de 80 persones | Cedida

El centre Jaume Viladoms va realitzar el 31 de març passat una nova Jornada de Donació de Sang organitzada juntament amb el Banc de Sang i Teixits (BST) de Catalunya. Del centenar de persones entre pares, alumnes, treballadors i veïns del voltant que es van apropar al centre, finalment 81 van poder donar sang. Una organització metòdica i molt ben coordinada va permetre la participació de la gran majoria d’alumnes dels cicles formatius del centre, cadascun dels quals tenia una feina encomanada de forma que el treball coordinat va donar molts bons fruits.

Els alumnes de grau superior d’Educació Infantil es van encarregar de la decoració i l’elaboració de l’obsequi que es donava als donants. Els alumnes de segon de grau superior d’Administració i Finances van elaborar el logotip i l’eslògan de la campanya de difusió, mentre que els de primer van elaborar una enquesta que es feia als donants. Els alumnes de grau mitjà de Gestió Administrativa van elaborar la carta que es va enviar a les famílies i el correu d’agraïment per a les empreses implicades. Els alumnes del curs d’Accès a Grau Superior la carta de difusió per les empreses.

Els alumnes de grau mitjà de Cures i Auxiliars d’infermeria (CAI) van desenvolupar la difusió interna, preparant una presentació per tal de conscienciar de la importància de donar sang; els d’Atenció a Persones en Situació de Dependència (APD) van fer la campanya de difusió externa, visitant empreses del voltant de l’escola. La gestió de la cua, refrigeri i enquesta als donants anava a càrrec dels alumnes de CAI i APD.

I finalment, els alumnes de grau superior d’Informàtica s’encarregaven de crear el contingut de l’esdeveniment per a la pàgina web, de les fotografies de l’esdeveniment i, més tard, del muntatge fotogràfic, vídeos i notícies per la web. Els de grau mitjà d’Informàtica s’encarregaven de la gestió de les dades que s’extrauran de les enquestes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.