L’Espai Cultura Sabadell i el Petit Sabadell us portem a veure ‘Hipstory’ dels Brodas Bros Sortegem un pack de 4 entrades per anar a la representació d'aquest espectacle el dissabte 11 de març

Els Brodas Bros són un dels grups de referència en el món de la dansa urbana i els seus espectacles són autèntiques festes que agraden a petits i grans. Tant si ja els coneixeu, com si només n’heu sentit a parlar com si us són completament desconeguts, us assegurem que veure’ls en directe és una d’aquelles experiències que val la pena. I si sou seguidors del Petit Sabadell esteu de sort perquè sortegem un pack familiar (de 4 entrades) per assistir a la funció de Hipstory, el darrer espectacle dels Brodas, prevista pel dissabte 11 de març de 2017 a les 20h de la tarda a l’Espai Cultura Sabadell. Aquest és un altre dels concursos express del Petit Sabadell, cosa que vol dir que hi entren totes les persones que emplenin el formulari que trobareu en aquest enllaç, independentment de si sou o no membres del Club Petit Sabadell. El termini per participar s’acaba a les 12 de la nit del dimecres 8 de març del 2017, així que si us ve de gust, afanyeu-vos!

Hipstory és un espectacle lúdic i didàctic, que proposa un recorregut per la història del ball i la música hip-hop, des de la dècada de 1960 fins avui. Un muntatge que combina explicacions amb coreografies i gags humorístics, de la mà de cinc ballarins i un músic. Hi aprendreu què és el popping, el locking i el b-boying, estils diferenciats dins del ball hip-hop. Així com també en sabreu més sobre la música funk, l’scratch i el beatbox.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al formulari enllaçat fins el dimecres 8 de març de 2017 a les 23:59h. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del teatre abans de començar la funció. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.