Publicitat
Publicitat

‘El Girasol’, un nou espai creatiu a Sabadell

‘El Girasol’, un nou espai creatiu a Sabadell

Espai Creatiu ‘El Girasol’

El passat 10 d’octubre es va inaugurar l’Espai Creatiu ‘El Girasol’, a l’avinguda Onze de Setembre, 53-57, en el barri de la Creu Alta de Sabadell. Aquest espai-taller ha estat impulsat per dues persones creativament inquietes i amb una llarga experiència en les arts manuals i artístiques, l’Elisenda Avellaneda (CartróPedra Elisenda) i Marisa Gerardi (Creaciones Crochet Marisa Gerardi). Amb un objectiu ben clar comencen aquest projecte creatiu tot desitjant que sigui una oportunitat per a la lliure expressió, tant per nens com per adults.

la foto (100)En les manualitats no hi ha un producte bo o dolent, ja que es més important el procés d’elaboració que el resultat final. De fet, cadascú realitza la seva pròpia obra d’art. Activitats com ara la pintura, el cartró-pedra, la costura, el ganxet, el tricot o la decoració dóna a qui ho realitza satisfacció, entusiasme, diversió, creativitat i relaxació. Fins i tot en la seva forma més bàsica, aquestes activitats són expresions creatives que poden distreure la ment, calmar l’ànima i eliminar l’estrès.

Tot i que des de l’octubre l’Espai Creatiu ‘El Girasol’ porta a terme diversos tallers, el mes de desembre serà especial, ja que s’estan preparant els Tallers de Nadal, que començaran dilluns dia 1. Trobareu la informació dels tallers programats a l’agenda del Petit Sabadell.

Espai Creatiu ‘El Girasol’

Telèfon 93105 98 81

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.