Publicitat
Publicitat

L’escola Escolàpies Sabadell engega la campanya anual de recollida d’aliments Els productes recaptats abastiran els rebosts de les parròquies de Sant Fèlix i la Puríssima, al Centre

Escolàpies Sabadell

El centre treballa amb l’alumnat la sensibilització per les necessitats socials i el voluntariat | (c) Escolàpies Sabadell

Aprofitant el periode de Nadal, Escolàpies de Sabadell engega la seva campanya anual de recollida d’aliments per abastir les necessitats dels rebosts solidaris de les parròquies de Sant Fèlix i la Puríssima, dues institucions amb les quals el centre docent del carrer Sant Josep col·labora activament. La recollida dels productes tindrà lloc els dimecres i els dijous a les 9.00, les 15.00 i les 17.00 amb l’ajuda dels pares de l’escola, i, un cop al mes, es faran arribar a les diferents institucions. Escolàpies Sabadell organitza aquesta acció no només de forma simbòlica, sinó per transmetre a l’alumnat la necessitat de ser compromesos i solidaris amb les necessitats socials de l’entorn.

A més, el centre treballarà amb tots els alumnes la sensibilització davant les activitats solidàries i el suport social, així com l’educació en el voluntariat. En aquesta línia, el centre proposarà als estudiants d’Educació Secundària la possibilitat de participar activament a les parròquies convertint-se en voluntaris i voluntàries. L’experiència servirà per a que els participants expliquin la seva vivència als alumnes més petits com a exemple de col·laboració i ajuda als altres.

Escolàpies Sabadell anima a participar al llarg de tot el curs en aquesta campanya solidària, per aconseguir entre tots que els valors siguin vius en la manera de fer i d’actuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.